Ajuntament de L'Hospitalet

Esports

Esports

NotíciesHistòric de notícies [+]

 • Veure imatge de 25 anys Jocs Olimpics (nova finestra)
  13/06/2017

  Un acte festiu rememorarà el paper de la ciutat com a subseu olímpica de beisbol

  Es retrà homenatge als 8.000 hospitalencs que es van inscriure com a voluntaris 

  L’Ajuntament de l’Hospitalet prepara un acte per commemorar els 25 anys de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona. A partir de les 18 hores, entre altres activitats, hi haurà actuacions musicals i infantils, una zona dedicada al beisbol, per jugar i conèixer de prop aquest esport i un espai destinat als voluntaris olímpics. L’Ajuntament fa una crida a tots els ciutadans que van ser voluntaris olímpics per tal que hi participin a la festa i els prega que es posin en contacte amb l’Oficina del Voluntariat (93 403 26 56, 93 403 26 57 i voluntariat@lh. cat).

   
 • Veure imatge de Medalles AMPA (nova finestra)
  12/06/2017
  El servei d’Esports ha col•laborat amb l'aportació de medalles i trofeus a una vintena d’AMPA de diferents escoles de la ciutat, les quals han celebrat exhibicions de fi de curs de les activitats esportives extraescolars realitzades durant el curs escolar.

  Les activitats extraescolars que promouen i organitzen les AMPA tenen com a objectiu fomentar la pràctica d'activitats esportives en horari extraescolar. Son moltes les escoles de la ciutat que a través del Consell Esportiu de L’Hospitalet organitzen diferents activitats esportives com psicomotricitat, iniciació esportiva, gimnàstica artística, ball, futbol o bàsquet entre d’altres.

  Com a cloenda de la seva activitat moltes han organitzat, en la festa de fi de curs, exhibicions i/o tornejos que han comptat la col•laboració del Servei d’Esports (amb l’aportació de medalles per als participants) i amb la presència en moltes del seu regidor, Cristian Alcázar.

  En total son 18 les AMPA de les escoles i instituts que han comptat amb aquesta col•laboració: La Marina, Canigó, Mare de Déu de Bellvitge, Paco Candel, Busquets i Punset, Josep Janés, Joaquim Ruyra, Bernat Metge, Pau Casals, Joan Maragall, IES Mercè Rodoreda, Pare Enric d’Ossó, Ausias March, Pere Lliscart, IES Torras i Bages, Institut Europa, Ramon Muntaner i Santa Marta.
   
 • Veure imatge de summer jove (nova finestra)
  12/06/2017
  Dissabte 10 de juny va arrencar la programació de festivals i altres activitats gratuïtes en espais lliures i equipaments de la ciutat que cada any programa la Regidoria d’Esports i Joventut. La programació Summer Jove 2017 es desenvolupa en col•laboració amb diverses entitats de la ciutat i s’integra en el Summer Experience, l’agenda d’activitats d’estiu que es farà aquest any a tots els districtes de la ciutat, impulsada per diferents àrees municipals.
 • Veure imatge de L’Hospitalet acull la cinquena edició del Campus Jordi Alba per a nois i noies de 6 a 16 anys   (nova finestra)
  12/06/2017
  L’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín; el regidor d’Esports i Joventut, Cristian Alcázar, i el jugador del FC Barcelona Jordi Alba van presentar el passat divendres la cinquena edició del Campus Jordi Alba,  que es farà, un any més, a L’Hospitalet. El Campus s’adreça a nois i noies de 6 a 16 anys, i es farà del 26 de juny al 14 de juliol a l’Estadi Municipal de L’Hospitalet, a la Feixa Llarga, i al Poliesportiu Municipal Bellvitge Sergio Manzano, on es faran activitats de natació.
 • Veure imatge de Campus esportius d'estiu per a infants i joves (nova finestra)
  24/05/2017
  Arriba l’estiu i els clubs esportius de L’Hospitalet han obert el període d’inscripcions de les activitats d'estiu perquè els nens, nenes i joves puguin gaudir de diferents esports.

  Els campus esportius són activitats que permeten als infants de L’Hospitalet fer una activitat, divertir-se i aprendre en un context d’interrelació amb altres infants. L’àmplia oferta d'entitats a la ciutat permet fer compatibles els horaris laborals de les mares i els pares amb la imprescindible atenció als infants durant el període de vacances escolars.

  L’oferta és molt variada i els clubs ofereixen realitzar diferents disciplines com el futbol, bàsquet, gimnàstica artística, futbol sala, tennis o natació, entre d’altres.

  Consulta l'oferta esportiva per aquest estiu.
 • Veure imatge de Un miler d'adolescents participen a la final dels Fit Games L'H (nova finestra)
  17/05/2017
  L’Estadi Municipal de la Feixa Llarga va acollir recentment la final dels Fit Games L’H, on han participat un miler adolescents d’11 instituts de la ciutat de 4t d’ESO. El programa impulsat pel Servei de Salut, vol fomentar l’activitat física i prevenir el consum de drogues i alcohol. Aquest programa es fa coincidir a 4t d’ESO perquè es quan els alumnes ja no tenen la educació física com a assignatura obligatòria. Precisament, el Servei d’Esports ha llançat també una campanya de promoció adreçada als joves de 15 a 17 anys amb preus de 15 a 17 euros, segons l’edat, i amb la matrícula gratuïta.
 • Veure imatge de Ja està disponible el vídeo resum de La Nocturna 2017 (nova finestra)
  09/05/2017
  Aquí teniu alguns dels millors moments de La Nocturna d'aquest 2017. Un any més, milers de corredors i espectadors han participat en aquesta gran festa esportiva de L'Hospitalet.
   
  Mireu de trobar-vos-hi!

  https://www.youtube.com/watch?v=aSgZTfAwJS0&feature=youtu.be
 • Veure imatge de Cartell Caminades 2n Trimestre 2017 (nova finestra)
  07/10/2016
  L’Hospitalet Camina és un programa municipal de caminades que té com a objectiu la pràctica d’una activitat física saludable com a eina per prevenir malalties i millorar la salut. Aquest programa proposa la realització d’una caminada mensual (de 6 i 9 km), que surt del municipi i s’endinsa en altres poblacions properes, a fi de conèixer indrets molt interessants i naturals que aporten un paisatge diferent.


   
 • Veure imatge de Piscina interior del Poliesportiu Municipal Sanfeliu (nova finestra)
  20/09/2016
  L’Ajuntament de L’Hospitalet és un dels municipis de l’Estat amb més de 150.000 habitants que més diners ha invertit en esports, segons una revista especialitzada, i un de les que més ha incrementat aquesta partida en els darrers vuit anys.

  Segons la publicació Deportistas, entre els anys 2008 i 2016 l’Ajuntament va incrementar la partida destinada a esports en un 168 %, mentre que la mitjana estatal que extreu la revista registra un increment del 9,4 %. A més, l’estudi destaca que al pressupost municipal de L’Hospitalet de 2015 la partida d’esports suposa una despesa de 50 euros per habitant, una xifra que supera la mitjana estatal, situada en 38,28, i que està per sobre de la que registren poblacions com ara Madrid, 49,33.

  L’estudi ha tingut en compte les dades facilitades pels municipis o les recollides als webs municipals i al cens facilitat per l’Institut Nacional d’Estadística (INE).
   
 • Veure imatge de Projecte nou Camp de Beisbol (nova finestra)
  09/05/2016
  L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i la consellera de Presidència de la Generalitat, Neus Munté, es van trobar el passat 6 de maig, per tractar qüestions de L'H vinculades amb aquest Departament. Un dels temes que s'ha anunciat és la remodelació del Camp Municipal de Beisbol per convertir-lo en un equipament pioner a Europa on es pugui practicar beisbol, softbol i futbol americà.
 • Veure imatge de Una APP proposa fer salut caminat mentre es coneix la ciutat de L’ Hospitalet (nova finestra)
  25/02/2016
  El Servei Municipal d’Esports i Joventut ha presentat una aplicació per a telèfons mòbils, que consisteix  en una audioaventura geolocalitzada a L’Hospitalet en la qual tu n’ets el protagonista, convidant-te  a caminar tot descobrint la ciutat  fent salut.
  L’aplicació CiutatLHon, desenvolupada  per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), amb la col•laboració de l’empresa de desenvolupament tecnològic Alquimia i Torre Barrina, Centre Municipal de Creació Multimèdia de L’Hospitalet, barreja realitat i ficció amb L’Hospitalet com a escenari, i proposa diverses rutes o missions que converteixen l’usuari en l’heroi protagonista.

Agenda

 • Veure imatge de Tallers Ioga (nova finestra)
  del 3 d'octubre de 2016 al 30 de juny de 2017
  amb Associació Pràctica del Ioga
  amb Associació Pràctica del Ioga
 • Veure imatge de Taller: Atura't i respira. (nova finestra)
  del 12 de gener al 29 de juny, 19 h
  30 minuts de relaxació i respiració. Un espai personal per gaudir de l‘aquí i l’ara.
  Cada dijous de 19 a 19.30h. a la Sala chill out de la Biblioteca.
  Del 6 d'abril fins el 29 de juny.
 • Veure imatge de Escola d'escacs per a infants i adults (nova finestra)
  de l'1 d'abril al 27 de juny
  Organitzat pel Club d'escacs Torreblanca

  Si t'agraden els escacs o vols aprendre a jugar-hi, anima't i vine a conèixer-nos.
 • Veure imatge de Cursos de Ioga (nova finestra)
  del 18 d'abril al 30 de juny
  Adreçats a totes les persones que volen tenir cura del cos i de l’esperit.
 • Veure imatge de Cursos de Ioga (nova finestra)
  del 18 d'abril al 29 de juny
  Adreçats a totes les persones que volen tenir cura del cos i de l’esperit.
 • Veure imatge de Vida sana. Creixement personal (nova finestra)
  Dilluns, 26 de juny, 18 h
  Treball emocional i afectiu per millorar la capacitat de relacionar-nos amb els altres.
  Aquestes activitats es programen amb l’objectiu de donar a conèixer el fons especial de la Biblioteca de Vida Sana, on podeu trobar documents divulgatius sobre hàbits i pràctiques que ajuden a mantenir una vida física i emocional saludable i equilibrada.
  Cal inscripció prèvia, 25 persones màxim. A la Sala Chill out de la biblioteca.
 • Veure imatge de Torneig Nacional de Battletech (nova finestra)
  Dissabte, 15 de juliol
  Jornada dedicada al wargame de mechas més famós en la que es decidirà qui és el campió nacional.

Galeria d'imatges

 • 28è Torneig de Rugby Ciutat de L'Hospitalet

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS7Vv3td2DWA3o96uqtxf0qazCmWVvzGf9lBoqazCqazAdtr0ocWOPTQ7qazC6QyAiU6
  28è Torneig de Rugby Ciutat de L'Hospitalet
 • Campionat de Bàsquet 3x3 Plaza 2014

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS4nBluWqazCHIC6PNjRtbX179UDaQBgsP3CYUo2bHAdpgILTqazApHrTRO4Gi
  Campionat de Bàsquet 3x3 Plaza 2014
 • Tai-txi al parc

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS75qmcj0dpk4wCIGU4JlqazAUPqKxm3Oqc3NHKRqmdHwPtshdlISQkMEqqazA
  Tai-txi al parc
 • Campionat d'Espanya de natació amb aletes

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS6wj90fX7rhvIMCpfNGbjYy03pAK0hugql2ftSHHISolm94dqazAmhjMqazCz
  Campionat d'Espanya de natació amb aletes
 • Homenatge a Jordi Alba

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS6oep3D7XbfZJM3z79I8ypQxqazAVZC7aOGglPCR7TZkwWAM6nX7ZqazCwEXE
  Homenatge a Jordi Alba
 • Diada de l'Esport Escolar

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS4qazCqazCuYcwbtK4SoO48SyDCenV5Odd2nVbNXrbu7sHiW1oQIgvqazAaUFonT
  Diada de l'Esport Escolar
 • Festa de la Bici, dels patins i de les cadires de rodes

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS5lz3xzTWuonQX7rv50hfGcoylXrosx2VApertXVqazCn8QjWoHnFN3kIg
  Festa de la Bici, dels patins i de les cadires de rodes
 • 4a Cursa Nocturna Ciutat de L'Hospitalet

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS42b6QMOnTiaJbtqyPViDIEwOoscNtPPc6y7PcRhtkNVmWzqazCzhNqazAO2p
  4a Cursa Nocturna Ciutat de L'Hospitalet
 • Caminada Popular per la Mobilitat

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS5AI8ENPiLT4dv326Psd6l45GzhkA1tsEN3nJKbLbLOacY7TG5tAdzS
  Caminada Popular per la Mobilitat
 • Nit de l'Esport 2013

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS7f9H54SBABD14vLMvSlP6XqazCUI3c65654dOFbhbaFwD3WLHod5jvIY2
  Nit de l'Esport 2013
 • Recepció de l'Ajuntament a Esportistes i Clubs de la CIutat

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS7Vtchy059FeJ6mycWMkht5pGRmaosKkjdTUpDZOqazAkuLvZ4qazCxb81wsm
  Recepció de l'Ajuntament a Esportistes i Clubs de la CIutat
 • 5a Cursa Nocturna Ciutat de L'Hospitalet

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS6r2gqazAYHBT9C6qfAlqqazAJ31AsfidnjcTiy8QRkTZH8rilJMfyxP854LF
  5a Cursa Nocturna Ciutat de L'Hospitalet

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400