Ajuntament de L'Hospitalet

Esports

Esports

NotíciesHistòric de notícies [+]

 • 21/02/2024

  Es renoven els desfibril·ladors de les instal·lacions esportives

  La Regidoria d’Esports ha procedit a la renovació dels 26 aparells desfibril·ladors en instal·lacions esportives municipals. A més, s’ha dotat d’un aparell mòbil per donar servei a les activitats esportives que es fan fora de les instal·lacions, com ara caminades, curses, etc.

  L’objectiu dels DEA és oferir atenció precoç en cas d’emergència a les persones que pateixin una aturada cardíaca, tenint en compte que la majoria de les morts sobtades cardíaques succeeixen fora de l’àmbit sanitari i, en molts casos, durant la pràctica esportiva.

  Es tracta d’uns dispositius mèdics que permeten identificar sense errades les arrítmies que poden ser ateses i administrar la descàrrega elèctrica. Aquests aparells —que  poden ser utilitzats per personal no mèdic— permeten una primera actuació immediata, que pot millorar les possibilitats de supervivència de les persones afectades per una aturada cardíaca.

  Tot i que la seva manipulació és senzilla, ja que s’activen de forma automàtica, es faran sessions formatives per al personal de les instal·lacions esportives.

 • 20/02/2024

  Enroda’t el 14 d’abril

  L’Hospitalet viurà el 14 d’abril una nova jornada lúdica i esportiva oberta a la ciutadania a la plaça d’Europa amb l’Enroda’t, en el marc de les Festes de Primavera.

  L’Enroda’t 2024 vol ser una gran festa de retrobament amb l’esport al carrer amb activitats gratuïtes per a tothom que comptaran amb la participació d’entitats esportives de la ciutat.

  L’objectiu és difondre els beneficis de l’activitat física a l’aire lliure com un hàbit de vida saludable i, alhora, oferir a la ciutadania l’oportunitat de gaudir de totes les activitats en un ambient festiu i inclusiu.

  Les activitats es faran de 10 a 14 hores dividides en quatre apartats: la pedalada, exhibicions, tallers i una master class organitzada pels Poliesportius Municipals de la ciutat.

 • 20/02/2024

  La Nocturna, més a prop

  El dissabte 13 d’abril, a partir de les 21 hores, l’entorn de la plaça d’Europa tornarà a vibrar amb una nova edició de la Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet, un esdeveniment que uneix esport, diversió i solidaritat.

  Les inscripcions avancen a bon ritme per participar en una de les dues proves de què consta la cursa: 5 i 10 km, i es poden fer a través del web https://cursanocturnalh.cat/ i de manera presencial als poliesportius municipals Sergio Manzano, de Bellvitge, i Marcel·lí Maneja, del Centre.

  Els preus de les inscripcions van dels 11 als 17 euros i inclouen diferents obsequis i serveis de guarda-roba, avituallament, assegurança d’accidents i accés a les activitats programades, entre d’altres.

 • 06/02/2024

  Noves sortides del programa L’Hospitalet Camina

  El programa municipal L’Hospitalet Camina posa en marxa tres noves sortides en aquest primer quadrimestre de l’any-

  L’H Camina és un programa de la Regidoria d’Esports obert a la població adulta, que té com a objectiu la pràctica d’una activitat física saludable com a eina per prevenir malalties, millorar la salut i conèixer indrets interessants i naturals. La inscripció és gratuïta i inclou el desplaçament en autocar fins al punt d’inici de la caminada i el retorn, el servei de guia (a càrrec de monitors del Club Muntanyenc de L’Hospitalet), una assegurança d’accidents i servei sanitari.

 • 05/02/2024

  Nou número del Butlletí LH al dia Esports

  Nou número del butlletí mensual LH al dia Esports amb informacions d’interès relacionades amb el món de l'esport de la ciutat i agenda d'esdeveniments.

  Clica aquí per veure-ho!

 • 02/02/2024

  Davant l’entrada en fase d’emergència, L’Hospitalet referma el seu compromís amb la gestió responsable de l’aigua i adopta noves mesures d’estalvi

  L’Ajuntament de L’Hospitalet incrementa i adapta les mesures d’estalvi i bon ús de l’aigua arran de l’entrada en fase 1 d’emergència del pla de sequera decretada pel Govern de la Generalitat.

  Aquestes mesures tenen una especial incidència en les instal·lacions esportives municipals i han entrat en vigor el 2 de febrer.

 • 26/01/2024

  Torna la Cursa Nocturna de L’Hospitalet!

  La 14a Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet es farà el dissabte 13 d’abril, a les 21 hores, a l’entorn de la plaça d’Europa. La Nocturna de L’Hospitalet és un referent per a les persones habituals d’aquestes proves i, alhora, una trobada esportiva i lúdica que aplega milers de participants.

 • 24/01/2024

  L’Oficina d’Entitats assessora els clubs en la justificació de les subvencions

  La Masia de Can Riera va acollir el 22 de gener passat una sessió informativa de l’Oficina d’Entitats adreçada als clubs esportius per oferir el seu assessorament en la tramitació de les justificacions de les subvencions municipals rebudes en l’exercici 2023 (concurrència i nominatives).

 • 23/01/2024

  L’Estadi de Futbol i el Poliesportiu del Centre estrenen marcadors

  L’Estadi Municipal de Futbol i el Poliesportiu Municipal del Centre Marcel·lí Maneja disposen ja dels nous marcadors. Aquest procés de renovació s’ha fet per incorporar models que responen als nous requeriments de les federacions en les instal·lacions que acullen competicions de les lligues de bàsquet i futbol 11.

 • 17/01/2024

  Recepció al Club Gimnàstica Artística L’Hospitalet

  L’alcaldessa, Núria Marín, ha rebut una representació del Club Gimnàstica Artística L’Hospitalet per compartir amb elles els seus èxits esportius. El grup estava format per una vintena d’esportistes, entrenadors i familiars. També hi ha estat present el Tinent d'Alcaldia de l'Àrea de Serveis a les Persones, David Quirós i la regidora d’Esports, Maite Revilla.

 • 15/01/2024

  Noves grades pel Camp Municipal de Futbol Can Buxeres

  El Camp Municipal de Futbol Can Buxeres millora les seves instal·lacions amb la substitució de la grada metàl·lica actual per una de nova de formigó amb capacitat per a 156 espectadors. Les obres han començat aquesta setmana, tenen una durada prevista de quatre mesos i un cost de 218.254 euros.

 • 12/01/2024

  Renovació de la climatització de cinc sales de les Piscines Municipals

  Les Piscines Municipals han renovat part dels seus aparells de climatització de diferents espais esportius. En total, s’hi han instal·lat nou aparells distribuïts en cinc sales (fitness, càrdio i activitats dirigides), que han substituït els anteriors.

 • 12/01/2024

  Es renova part de les màquines d’exercicis cardiovasculars en cinc instal·lacions esportives

  Les sales de fitness de cinc instal·lacions esportives municipals (els poliesportius del Centre Marcel·lí Maneja, Sanfeliu, Fum d’Estampa,Gornal i les Piscines Municipals) han renovat una part dels seus aparells per a la pràctica d’exercicis cardiovasculars. En total s’hi han instal·lat 107 aparells nous.

 • 27/12/2023

  Nova entitat d’hoquei a la ciutat

  L’Hospitalet compta des d’aquest desembre amb una nova entitat d’hoquei, sorgida del programa Hoquei Ciutat.

  Hockey Club L’Hospitalet 2022 està integrat per joves que han participat en el programa i que volen continuar amb la pràctica d’aquest esport participant en diferents competicions.

Agenda

 • Veure imatge de Escola d'escacs per a nens, nenes i adults (nova finestra)
  Del dilluns 8 de gener al dissabte 23 de març

  Escola d'escacs per a nens, nenes i adults

  ORGANITZAT PER CLUB D'ESCACS TORREBLANCA

  Si  t’agraden els escacs o vols aprendre a jugar-hi, anima’t i vine a conèixer-nos.

 • Veure imatge de Vida Sana, Culito de Rana (nova finestra)
  Del dilluns 8 de gener al divendres 22 de març

  Vida Sana, Culito de Rana

  Nova oferta de tallers al CCBG

  A partir del dilluns 8 de gener del 2024 s'obren les inscripcions als tallers de vida sana que programa el CCBG cada trimestre.

  Places limitades i tallers totalment GRATUÏTS.

  Només demanem compromís d'assistència.

  Som-hi!!

 • Veure imatge de Activitats obertes organitzades per Necronomicon's (nova finestra)
  Del dilluns 8 de gener al dilluns 18 de març, de 16:00 a 21:00 h

  Activitats obertes organitzades per Necronomicon's

  ORGANITZAT PER NECRONOMICON'S

  El Club de Rol Necronomicon's ofereix diverses activitats d’oci alternatiu per la ciutadania a partir dels 14- 16 anys, una tarda de portes obertes un divendres al mes, amb partides de Rol i ludoteca.
  Si vols introduir-te en el fantàstic món dels jocs de rol o tal vegada t'agradaria provar algun joc de taula, aquest és el teu espai.

 • Veure imatge de Taller de Tai-txi (nova finestra)
  Del dijous 11 de gener al dijous 21 de març, de 18:30 a 19:30 h

  Taller de Tai-txi

  ORGANITZAT PER ACAF (ASSOCIACIÓ CATALANA D'AFECTATS DE FIBROMIÀLGIA)

  Es treballarà la flexibilitat i l’equilibri amb moviments adequats al nivell del grup, a la vegada que s’intentarà baixar el nivell d’estrès de les persones.

 • Veure imatge de Taller de Txi-kung (nova finestra)
  Del dilluns 15 de gener al dilluns 18 de març

  Taller de Txi-kung

  Taller de Vida Sana, Culito de Rana

  El TxiKung és un sistema de desenvolupament personal per millorar la salut. txikung inclou meditació en moviment, coordinació fluida de moviments lents, respiració profunda rítmica, i un estat mental meditatiu i calma. Combina moviments suaus del cos amb relaxació i respiració. Es tracta de moviments i respiració lenta.

  PLACES EXHAURIDES

 • Veure imatge de Taller de Ioga Kundalini adaptat (nova finestra)
  Del dilluns 15 de gener al dilluns 18 de març

  Taller de Ioga Kundalini adaptat

  Taller de Vida Sana, Culito de Rana

  Ioga adaptat amb moviments suaus per arribar a un punt de relaxació de cos i ànima òtpim.
  Activitat emmarcada dintre CERCLE( Itinerari de desenvolupament personal a través  de l'autoconeixement) de la Fundació No Somos Invisibles
  8 places reservades amb persones amb problemes de mobilitat.

 • Veure imatge de Taller de Taixí (nova finestra)
  Del dimarts 16 de gener al dimarts 19 de març

  Taller de Taixí

  Taller de Vida Sana, Culito de Rana

  Art marcial que té com a objectiu aconseguir un equilibri físic i mental. És una meditació en moviment que ens ajuda a trobar l’equilibri emocional, a més d’un sofisticat sistema de defensa.

  PLACES EXHAURIDES

 • Veure imatge de Taller d'iniciació a la màgia amb cartes (nova finestra)
  Del dimarts 16 de gener al dimarts 19 de març

  Taller d'iniciació a la màgia amb cartes

  Taller Vida Sana, Culito de Rana

  Aproximació a l’art de la màgia amb cartes. Coneixeràs els conceptes bàsics i t’iniciaràs en el maneig de la baralla, per tal d’arribar a disposar de les capacitats per presentar jocs en públic.
  Professors: Jordi Sain i Xavi García d’Actitud W242


  MàgiaLH és un projecte que te com a objectiu final apropar la cultura màgica a la ciutadania, i ofereix formació continuada en aquesta disciplina artística. L’Escola de Màgia de l’Hospitalet és un projecte organitzat pel Centre Cultural Bellvitge Gornal i l’Associació per al foment de la màgia Actitud W242.

  Places limitades

 • Veure imatge de Taller de Cartomàgia (nova finestra)
  Del dimarts 16 de gener al dimarts 19 de març

  Taller de Cartomàgia

  Taller de Vida Sana, Culito de Rana

  Aprofundiment en l’art de la màgia amb cartes on es coneixeran conceptes tècnics i s’aplicaran en jocs clàssics per tal d’arribar a disposar de les capacitats per presentar una rutina de màgia en públic. Els alumnes hauran d’haver realitzat el Curs d’iniciació a la màgia amb cartes (tres trimestres).

  Requisits: a partir de 14 anys i haver realitzat el taller d’iniciació.
  Professors: Jordi Sain i Xavi García d’Actitud W242

  MàgiaLH és un projecte que te com a objectiu final apropar la cultura màgica a la ciutadania, i ofereix formació continuada en aquesta disciplina artística. L’Escola de Màgia de l’Hospitalet és un projecte organitzat pel Centre Cultural Bellvitge Gornal i l’Associació per al foment de la màgia Actitud W242.

  Places limitades.

 • Veure imatge de Taller de memòria (nova finestra)
  Del dimecres 17 de gener al dimecres 20 de març

  Taller de memòria

  Taller de Vida Sana, Culito de Rana

  Els exercicis de memòria per a gent gran són activitats d'estimulació cognitiva que mantenen la ment activa al llarg del procés d'envelliment.
  En aquest taller s'estimulen les funcions cognitives d'accés a les paraules, la imaginació visual, la narrativa, els coneixements semàntics adquirits, així com l'activitat física lúdica que s'utilitza com a eina motivacional per exercitar la memòria, l'orientació tempo-espacial, la memòria etc..

 • Veure imatge de Taller d'Estiraments (nova finestra)
  Del dijous 18 de gener al dijous 21 de març

  Taller d'Estiraments

  Taller de Vida Sana, Culito de Rana

  Exercicis suaus per flexibilitzar i enfortir tota la musculatura. D’impacte baix, però que ens donen bons resultats per a la millora general.

  PLACES EXHAURIDES

 • Veure imatge de Trobades de Scrabble en català (nova finestra)
  Del dilluns 22 de gener al dilluns 27 de maig, de 18 a 20h

  Trobades de Scrabble en català

  El Club de Scrabbel en català de L'Hospitalet, L'Hescarràs, organitza trobades gratuÏtes el quart dilluns de cada mes.

  Tant si sou jugadors habituals com si en voleu aprendre, us hi esperem!

  Podeu jugar-hi en familia, per practicar català, o simplement per passar una bona estona.

 • Veure imatge de Taller de Risoteràpia (nova finestra)
  Del dilluns 29 de gener al dilluns 18 de març, de 17:30 a 18:30 h

  Taller de Risoteràpia

  L’humor és un estat naturalment humà que moltes vegades ens oblidem que forma part de nosaltres mateixos. Aquest taller ens porta a un viatge d’autoconeixement a través d’eines basades en l’humor per clarificar el present i poder tenir una visió més amable en les nostres relacions i el nostre futur.


  Proposta adreçada a persones que vulguin reinventar-se mitjançant el riure, el joc, l’empatia i el bon humor.

 • Veure imatge de Taller de Massatge (nova finestra)
  Del dilluns 29 de gener al dilluns 18 de març, de 19:00 a 20:00 h

  Taller de Massatge

  Conèixer l’anatomia bàsica del cos humà: ossos, músculs, insercions...Proposem una aproximació al massatge a través de tècniques diverses com el massatge integratiu mèdic, el massatge de Teixit profund, Reflexologia podal i Teràpia craneosacral integrativa per aconseguir benestar.

 • Veure imatge de Espai obert per a practicar ioga. (nova finestra)
  Del dimecres 21 de febrer al dimecres 20 de març

  Espai obert per a practicar ioga.

  Espai obert per a practicar ioga (els dimecres del 21 de febrer al 20 de març a les 10:30h).

  Sala Chill out de la Biblioteca Bellvitge

 • Veure imatge de Escacs. No t’escaquegis i juga. Comparteix amb el Mauro la passió pels escacs. (nova finestra)
  Divendres, 23 de febrer

  Escacs. No t’escaquegis i juga. Comparteix amb el Mauro la passió pels escacs.

  Escacs. No t’escaquegis i juga. Comparteix amb el Mauro la passió pels escacs.
  Entre peons, dames i alfils aprèn i resol problemes mentre poses a prova la teva memòria i concentració.
  Els divendres a les 18 h de la tarda a la planta baixa de la biblioteca.
  Des del dia 12 de gener fins el 22 de març.

 • Veure imatge de Vida sana. Expressió corporal. (nova finestra)
  Dilluns, 26 de febrer

  Vida sana. Expressió corporal.

  Vida sana. Expressió corporal. Moure el cos ens ajuda a desbloquejar la rigidesa mental i a trencar els nostres hàbits.
  Dilluns, 26 de febrer, a les 19 h.

 • Dijous, 29 de febrer

  Meditació. Atura’t i medita. 

  Meditació. Atura’t i medita. 
  45 minuts de relaxació i respiració.
  Cada dijous de 19 a 19.45h. A la Sala chill out de la Biblioteca.
  De l’11 de gener fins el 21 de març.

 • Veure imatge de Gala Twirling L'H (nova finestra)
  Divendres, 1 de març

  Gala Twirling L'H

  Gala CCBG

  Com a cada any, Twirling L'H promou la gala als mèrits esportius de l'any anterior, el 2023.

  A més dels lliuraments dels mèrits, hi haurà espectacles musicals i sorpreses de tota mena.

  Divendres, 1 de març a les 18:30h

  Sala d'actes del CCBG

  Entrada lliure

 • Veure imatge de Masterclass de Zumba "Dia de la Dona" (nova finestra)
  Dissabte, 9 de març

  Masterclass de Zumba "Dia de la Dona"

  Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, et convidem a gaudir d'una Màster Class de Zumba organitzada pels Poliesportius Municipals L'Hospitalet per reivindicar de forma festiva la contribució de les dones en tots els àmbit de la societat.
   

 • Veure imatge de 14a CURSA NOCTURNA CIUTAT DE L'HOSPITALET (nova finestra)
  Dissabte, 13 d'abril

  14a CURSA NOCTURNA CIUTAT DE L'HOSPITALET

  La 14a Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet es farà el dissabte 13 d’abril, a les 21 hores, a l’entorn de la plaça d’Europa. La Nocturna de L’Hospitalet és un referent per a les persones habituals d’aquestes proves i, alhora, una trobada esportiva i lúdica que aplega milers de participants.

  Ja estan obertes les inscripcions per a tothom que vulgui participar en una de les dues proves de què consta la cursa. Les inscripcions es poden fer a través del web https://cursanocturnalh.cat/ i de manera presencial als poliesportius municipals Sergio Manzano, de Bellvitge, i Marcel·lí Maneja, del Centre.

 • Veure imatge de Festa Esportiva Enroda't a L'Hospitalet (nova finestra)
  Diumenge, 14 d'abril

  Festa Esportiva Enroda't a L'Hospitalet

  En el marc de les Festes de Primavera arriba de nou una nova edició de l’Enroda’t, una jornada lúdica i esportiva oberta i gratuïta per a tota la ciutadania.

  Una gran festa plena d’activitats a l’aire lliure que inclou una pedalada popular de vehicles sense motor, exhibicions i tallers amb la col·laboració d'entitats esportives de la ciutat i una màster class de Zumba.

 • Veure imatge de 32a Milla Urbana i 15a Solidària de Santa Eulàlia Ciutat de L’Hospitalet “Memorial David Sánchez i Óscar Vizcaíno” (nova finestra)
  Dimecres, 1 de maig

  32a Milla Urbana i 15a Solidària de Santa Eulàlia Ciutat de L’Hospitalet “Memorial David Sánchez i Óscar Vizcaíno”

  Milla urbana de participació popular que reuneix atletes de totes les edats i categories.

  La prova té una vessant solidària, que anirà destinada al projecte “Cuida’m”de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i es realitza recollida d'aliment bàsic que serà destinat al banc d'aliments de la Creu Roja L’Hospitalet.

Galeria d'imatges

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400