Ajuntament de L'Hospitalet

Esports

Històric de notícies

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 
 • 18/10/2017

  Aquest mes, la ciutadania de L’H té de nou un gran  repte: la Setmana de la Solidaritat, que se celebrarà del 23 al 30 d’octubre. Un projecte impulsat des d’Espai de Ciutadania a demanda de la Creu Roja a L’Hospitalet. Aquest any 2017 la Setmana de la Solidaritat ha entomat el repte de concienciar a la ciutadania de la injusticia que pateixen les persones que es veuen obligades a marxar dels seus països i que cerca refuig al nostre pais.

  El Servei d’Esports col•labora activament en la causa realitzant una masterclass de zumba a l’aire lliure. Es tracta d’un esdeveniment gratuït i obert a tothom que se celebrarà el pròxim dissabte 21 d’octubre, a les 12 del matí, al carrer de l’Escorxador, davant el Poliesportiu Municipal Centre.

  Durant la jornada, la Creu Roja habilitarà espais per tal d’informar sobre l’ajuda als refugiats.

  L’esdeveniment estarà dinamitzat per monitors dels Poliesportius Municipals de la ciutat.

  No t’ho perdis! Vine i passa-ho bé fent esport per una bona causa!
   
 • 18/10/2017

  L’Hospitalet, ciutat convidada del 48 h Open House Barcelona

  Un cap de setmana de portes obertes a edificis emblemàtics de la ciutat

  L’Hospitalet és la ciutat convidada de la vuitena edició del Festival 48 h Open House Barcelona que se celebra els dies 21 i 22 d’octubre. Un cap de setmana de portes obertes que ofereix l’oportunitat d’entendre i sentir l’arquitectura de forma excepcional.
  Durant 48 hores, L’Hospitalet ofereix descobrir la ciutat a través d’un seguit d’edificis que mostren la història i l’evolució de la ciutat. Masies com Can Colom o Can Riera, que mostren el passat agrari de la ciutat i que va esdevenir industrial amb mostres arquitectòniques com Can Vilumara, Can Trinxet o Tecla Sala. La participació de L’Hospitalet als Jocs Olímpics del 92 hi serà present amb una visita a l’Estadi de Beisbol - Estadi Municipal. Es visitaran també edificis dissenyats per arquitectes reconeguts com Richard Rogers o Toyo Ito.
 • Veure imatge de Nova campanya de promoció dels Poliesportius Municipals de L’Hospitalet (nova finestra)
  02/10/2017
  Els Poliesportius Municipals de L’Hospitalet han posat en marxa una nova campanya de promoció que sota el nom “Activa’t”, els nous abonats i abonades podran gaudir d’unes condicions molt especials i gaudir d’equipaments de qualitat i dels millors serveis així com de les més de 400 activitats dirigides que es realitzen a la setmana als Poliesportius Municipals del Gornal, Centre, Sanfeliu, Fum d'Estampa i Piscines Municipals.

  La promoció, que serà vàlida durant tot el mes d’octubre, té matrícula gratuïta i una bonificació del 50% de descompte en la primera quota.
  No perdis aquesta oportunitat.

  Consulta el fullet informatiu i informa-te’n a la recepció dels Poliesportius.
 • Veure imatge de La Nit de l'Esport se celebrarà el pròxim 27 d'octubre (nova finestra)
  26/09/2017
  El Teatre Joventut acollirà el proper divendres 27 d’octubre una nova edició de la Nit de l’Esport organitzada pel Servei d’Esports de l’Ajuntament de L’Hospitalet. El Jurat d’enguany es va reunir el dijous 21 de setembre per a decidir les Mencions Especials d’aquest any.
 • 20/09/2017
  Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, la Setmana del 2017 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire que respirem. Dintre del programa d’activitats lúdiques, l’Ajuntament de L’Hospitalet en col•laboració amb el Club Muntanyenc organitzen, el 30 de setembre, una Caminada Popular amb dues opcions de recorregut, 10 km o 15 km, per la cornisa verda i el riu.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400