Ajuntament de L'Hospitalet

Esports

Històric de notícies

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 
 • 05/04/2019
  El dijous 4 d’abril, es va presentar al Centre Comercial Gran Via 2 la 10a Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet, que tornarà a omplir de festa i esport la plaça d’Europa el proper dissabte 13 d’abril, a partir de les 20.30h. La prova s’emmarca en les Festes de Primavera de la ciutat i compta ja amb més de 2800 inscrits. A la presentació es va presentar la samarreta de la cursa que rebran tots els participants.

  Aquesta edició serà especial, ja que serà la número 10, raó per la qual aquest any hi haurà sorpreses quan acabi la cursa. La Nocturna de L’Hospitalet ha esdevingut un referent per a les persones habituals d’aquestes proves i com a trobada esportiva i lúdica que aplega milers de participants a l’entorn de la plaça d’Europa.
  La cursa ha estat presentada avui pel tinent d’alcaldia d’Esports i Joventut, Cristian Alcázar, i representants dels patrocinadors de la prova
   
 • 02/04/2019
  Diumenge 14 d’abril, una part dels carrers de L’Hospitalet es tancaran al trànsit a motor i els protagonistes seran les bicicletes, els patins, els patinets i les bicis adaptades. A partir de les 10 del matí, aquests vehicles participaran en una festa popular amb un recorregut per un circuit urbà de 9 quilòmetres que comença i acaba a la plaça d’Europa.  Santa Eulàlia, Sant Josep, el Centre i Bellvitge són els barris per on podran circular les bicicletes i altres vehicles amb rodes sense motor.
   
  Quan arribin a la meta, els participants es trobaran a la plaça d'Europa amb una gran àrea en la qual acabar el matí amb activitats lúdic esportives programades per entitats de la ciutat i empreses col•laboradores.

  L’activitat és gratuïta i oberta a tothom, no cal inscripció prèvia. De fet el circuit és totalment pla i la distància es accessible per a qualsevol ciclista no experimentat.

  A més, a les 12h tindrà lloc una masterclass de zumba apte per a tothom.

  No t'oblidis el casc!
 • 01/03/2019
  L’Hospitalet ha estat Vila Esportiva Universitària des del passat mes d’octubre, acollint els Campionats de Catalunya Universitaris organitzats per la Universitat de Barcelona i amb la participació dels estudiants de les 12 universitats catalanes.

  Del 4 al 7 de març se celebraran les finals de Bàsquet femení i masculí, Futbol 11 masculí, Futbol 7 femení, Futbol Sala masculí i femení, Handbol masculí i femení, Rugby 7 masculí i femení i Voleibol femení i masculí.

  El dia 7 de març se celebrarà l’acte de premiació i es realitzarà el tercer temps amb tots els participants. Les Finals de Rugby 7 i el lliurament de premis seran retransmesos en directe per La Xarxa TV. 

  L’Hospitalet, ha posat a disposició durant 6 mesos les següents instal•lacions esportives municipals per tal d’acollir les diferents competicions: Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord, Estadi Municipal de Futbol L’Hospitalet, Poliesportiu Municipal Bellvitge “Sergio Manzano”, Camp Municipal de Futbol Feixa Llarga, Poliesportiu Municipal Gornal, Camp Municipal Futbol Gornal, Camp Municipal Futbol Provençana, Camp Municipal Futbol Santa Eulàlia, Poliesportiu Municipal Centre i Camp Municipal Rugby L’Hospitalet.
 • 27/02/2019
  L’Hospitalet participa de nou a la segona edició de La Quinzena Metropolitana de Dansa , que tindrà lloc al març a diferents municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i que inclou a la seva programació una proposta de dansa participativa adreçada a tothom que vulgui ballar: Tothom balla.

  El dissabte 30 de març a les 12h a la plaça del Poliesportiu Municipal Centre, L’Hospitalet junt amb 8 municipis més ballaran de manera simultània la coreografia
  creada per Mar Gómez que podeu trobar en aquest enllaç per practicar.

  La coreografia es podrà assajar en directe el dissabte 2 de març a les 11 a la Plaça del Poliesportiu Municipal Centre i el dissabte 23 de març a les 10 al Centre Cultural Bellvitge.
 • 27/02/2019
  El proper 20 i 21 de març de 2019, la seu de Barcelona de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC) serà l'escenari del 1er Congrés Internacional a les Grans Ciutats , on diversos experts debatran sobre el futur de l'esport a les gran ciutats.

  El Congrés pretén ser un fòrum on persones expertes en diferents àmbits vinculats a l'esport i/o l'acció municipal, debatran per tal de posar en comú neguits, visions, solucions i perspectives que permetin als consistoris establir línies d'actuació que permetin treure tots els beneficis a la pràctica de l'activitat física i l'esport, reduint al mínim els efectes adversos que puguin existir.

  L’Ajuntament de L’Hospitalet se suma a aquest procés de reflexió sobre quin és el futur de l'esport a les grans ciutats, participant no només en l’organització, sinó també estant present en diverses taules de debat.

  En aquest sentit, es treballarà i debatrà en relació a cinc grans àmbits de treball: instal•lacions, espai públic, ciutats esportives, esport i governança i grans esdeveniments. Diferents experts d'arreu, en cadascuna de les matèries, seran els grans protagonistes a l'hora de traçar les línies mestres del futur de l'esport a les grans ciutats.

  Hi participaran personalitats relacionades amb l'esport internacional com Greg Clark, que obrirà el congrés, Leonor Gallardo o Mogens Kirkeby, entre molts altres.
  Per assistir-hi, us podeu inscriure en el següent enllaç.
   
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400