Ajuntament de L'Hospitalet

Educació

NotíciesHistòric de notícies [+]

Veure imatge de "Cafè amb famílies" a l'escola bressol municipal La Casa de la Muntanya (nova finestra)
24/02/2020
El cafè amb famílies és una activitat proposada per l'equip docent de l'escola bressol municipal La Casa de la Muntanya per enfortir i fomentar la relació famílies-escola.
Veure imatge de Pla educatiu d’entorn de L'H, treball en xarxa  (nova finestra)
19/02/2020
Aquests dies es reuneixen les comissions territorials del Pla educatiu d’entorn. El Pla compta amb la participació de més de 36.700 alumnes de 66 centres i la col·laboració d’una vintena d’entitats ciutadanes.
Veure imatge de Un miler d’estudiants a la jornada  StemaL'H per difondre les ciències (nova finestra)
11/02/2020

Un miler d’estudiants a la jornada  StemaL'H per difondre les ciències

S’organitza amb motiu del Dia Internacional de les Nenes i les Dones en la Ciència

Els porxos del recinte firal de La Farga han acollit aquest matí la jornada STEMaL’H, una activitat realitzada amb motiu del Dia Internacional de les Nenes i les Dones en la Ciència que organitzen el programa del Centre Cultural de Sant Josep Pessics de Ciència, el Centre de Recursos Pedagògics de L’Hospitalet i la Regidoria d’Educació. La jornada ha comptat amb la participació de prop d’un miler d’alumnes de centres d’ensenyament de primària i secundària de la ciutat.
Veure imatge de 2a edició dels Premis Aprenentatge Servei (ApS) Ciutat de L’Hospitalet (nova finestra)
31/01/2020

2a edició dels Premis Aprenentatge Servei (ApS) Ciutat de L’Hospitalet

Els centres i les entitats socials poden presentar les seves propostes del 3 de febrer al 3 d’abril. El lliurament es farà al maig al Saló de Plens

Els premis, que es lliuraran al maig en un acte al Saló de Plens, s’atorguen en tres categories que es corresponen a diferents etapes educatives: educació infantil i primària, educació secundària obligatòria i ensenyaments postobligatoris. Cada centre guanyador escollirà material didàctic valorat en 1.000 euros, que proporciona l’editorial Santillana de tot el seu catàleg en català, castellà, anglès i francès.
Veure imatge de El Grup Permanent de l'FP aborda els reptes d’aquests estudis a la ciutat (nova finestra)
29/01/2020

El Grup Permanent de l'FP aborda els reptes d’aquests estudis a la ciutat

Representants de centres educatius i ocupacionals, universitats, sindicats, agents socials i entitats, teixit empresarial i administracions participen al Ple del Grup

Incidir en l’orientació i el foment de l’FP dual i ampliar l’oferta de graus mitjans i superiors a la ciutat són alguns dels principals reptes

Reunit el Ple del Grup Permanent de la Formació Professional de L’Hospitalet a Gornal Activa, integrat per unes 60 persones representants de centres educatius públics, concertats i privats, centres ocupacionals, universitats, sindicats, agents socials, entitats, associacions empresarials, Diputació de Barcelona, Àrea Metropolitana i Ajuntament de L’Hospitalet. La reunió ha comptat amb la participació del tinent d’alcaldia d’Educació, Esports i Joventut, Jaume Graells; la tinenta d’alcaldia d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez, i la regidora delegada de Joventut, Laura García.
Veure imatge de Les escoles Pau Sans i Pau Casals visiten l'exposició "Teixint identitats" en el marc del projecte Tàndem (nova finestra)
24/01/2020
Aquest dimecres, 22 de gener, la comunitat educativa i en especial les  famílies de les escoles Pau Casals i Pau Sans van gaudir d'una tarda d'"Art", al Centre d’Art Tecla Sala.
Veure imatge de L’Ajuntament demana a la Generalitat la planificació i l’execució urgents de les obres de l’Escola Busquets i Punset (nova finestra)
24/01/2020

L’Ajuntament demana a la Generalitat la planificació i l’execució urgents de les obres de l’Escola Busquets i Punset

El centre, inclòs en el Pla d’urgència, ha patit desperfectes amb motiu de les fortes ventades dels últims dies

L’Ajuntament de L’Hospitalet dona suport a les famílies de l’Escola Busquets i Punset i reclama a la Generalitat la planificació i execució urgents de les obres de reforma integral d’aquesta escola així com de les altres quatre edificacions escolars incloses al Pla d’urgència i encara pendents de reforma. Així, l’alcaldessa, Núria Marín, ha demanat una entrevista urgent amb el conseller Josep Bargalló per tractar tots els temes que el Departament d’Educació té encara pendents a la ciutat.
Veure imatge de  Taller de Criança Positiva: Noves eines per educar en família (nova finestra)
Veure imatge de  El paper de les famílies en l’educació sexual i responsable a l’adolescència (nova finestra)
17/12/2019
En el marc del Programa d’Acompanyament Educatiu a les Famílies (PAEF), durant el passat curs 2018-2019, un Grup Impulsor de famílies de les escoles Ramon Muntaner, Bellvitge i Enric d’Ossó i l’institut Europa van portar a terme el projecte “L’amor i la sexualitat a l’educació”  al districte de Bellvitge-Gornal.
Veure imatge de  L'Escola de famílies de l'Institut Bisbe Berenguer es posa en marxa (nova finestra)
12/12/2019

L'Escola de famílies de l'Institut Bisbe Berenguer es posa en marxa

Com a espai obert de reflexió i per compartir experiències entre les famílies

El passat 19 de novembre es va posar en marxa l'Escola de Famílies de l'Institut Bisbe Berenguer, després d'una primera trobada el passat mes d'octubre del Grup Impulsor.

Agenda

  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Pacte educació
  • Prevenció
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400