Ajuntament de L'Hospitalet

Educació

NotíciesHistòric de notícies [+]

Veure imatge de Escoles bressol municipals donen material higiènic (nova finestra)
31/03/2020

Escoles bressol municipals donen material higiènic

Quatre escoles bressol de la ciutat donen a la campanya municipal material higiènic de protecció, que havien adquirit abans del tancament del servei

L’aportació d’aquests centres educatius consisteix en 5.000 guants higiènics d’un sol ús i nombroses ampolles de gel desinfectant de litre.
Veure imatge de Mesures extraordinàries en el pagament de tributs: es suspenen les quotes de les Escoles Bressol Municipals (nova finestra)
25/03/2020
L’Ajuntament de L’Hospitalet ha acordat mesures extraordinàries en matèria tributària davant la situació d’alarma decretada pel coronavirus, amb afectació a les quotes de les escoles bressol municipals.Veure imatge de S'ajorna la preinscripció i la matriculació escolar (nova finestra)
19/03/2020

S'ajorna la preinscripció i la matriculació escolar

S'informarà del nou calendari tan aviat com sigui possible

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha ajornat tots els tràmits relacionats amb el procés de preinscripció i matrícula dels diferents ensenyaments en totes les etapes educatives.
Veure imatge de Portes Obertes a les Escoles Bressol Municipals (nova finestra)
04/03/2020
AVÍS:

El calendari de portes obertes de lesEscoles Bressol pot variar tenint en compte que els centres educatius romanen tancats, a l'espera de les instrucciions del Departament d'Educació, i els esdeveniments futurs degut a l'estat d'alarma del COVID 19.
Veure imatge de Inscripció als cursos de català de març-juny (nova finestra)
03/03/2020

Inscripció als cursos de català de març-juny

El 9 de març s'obre la preinscripció als cursos de català per a adults

El 30 de març comencen els cursos de català per a adults del CNL de l’Hospitalet de nivell bàsic, elemental, intermedi i suficiència presencials de 45 hores, i els cursos en línia de nivell intermedi i suficiència amb la plataforma Parla.cat 
Veure imatge de Més de 300 famílies assisteixen a les xerrades del Pas a P3 (nova finestra)
25/02/2020

Més de 300 famílies assisteixen a les xerrades del Pas a P3

La importància d'assistir a les Portes Obertes dels Centres Educatius

Durant la primera quinzena del mes de febrer s’han realitat, a totes les escoles bressol municipal,  les xerrades on s’explica a les famílies el Pas dels seus fills i filles a P3.
Veure imatge de "Cafè amb famílies" a l'escola bressol municipal La Casa de la Muntanya (nova finestra)
24/02/2020
El cafè amb famílies és una activitat proposada per l'equip docent de l'escola bressol municipal La Casa de la Muntanya per enfortir i fomentar la relació famílies-escola.
Veure imatge de Pla educatiu d’entorn de L'H, treball en xarxa  (nova finestra)
19/02/2020
Aquests dies es reuneixen les comissions territorials del Pla educatiu d’entorn. El Pla compta amb la participació de més de 36.700 alumnes de 66 centres i la col·laboració d’una vintena d’entitats ciutadanes.
Veure imatge de Un miler d’estudiants a la jornada  StemaL'H per difondre les ciències (nova finestra)
11/02/2020

Un miler d’estudiants a la jornada  StemaL'H per difondre les ciències

S’organitza amb motiu del Dia Internacional de les Nenes i les Dones en la Ciència

Els porxos del recinte firal de La Farga han acollit aquest matí la jornada STEMaL’H, una activitat realitzada amb motiu del Dia Internacional de les Nenes i les Dones en la Ciència que organitzen el programa del Centre Cultural de Sant Josep Pessics de Ciència, el Centre de Recursos Pedagògics de L’Hospitalet i la Regidoria d’Educació. La jornada ha comptat amb la participació de prop d’un miler d’alumnes de centres d’ensenyament de primària i secundària de la ciutat.
Veure imatge de 2a edició dels Premis Aprenentatge Servei (ApS) Ciutat de L’Hospitalet (nova finestra)
31/01/2020

2a edició dels Premis Aprenentatge Servei (ApS) Ciutat de L’Hospitalet

Els centres i les entitats socials poden presentar les seves propostes del 3 de febrer al 3 d’abril. El lliurament es farà al maig al Saló de Plens

Els premis, que es lliuraran al maig en un acte al Saló de Plens, s’atorguen en tres categories que es corresponen a diferents etapes educatives: educació infantil i primària, educació secundària obligatòria i ensenyaments postobligatoris. Cada centre guanyador escollirà material didàctic valorat en 1.000 euros, que proporciona l’editorial Santillana de tot el seu catàleg en català, castellà, anglès i francès.
  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Pacte educació
  • Prevenció
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400