Ajuntament de L'Hospitalet

Educació

NotíciesHistòric de notícies [+]

Veure imatge de S’obre a la ciutat una aula multisensorial per facilitar la integració d’alumnes amb necessitats educatives especials (nova finestra)
22/11/2017

S’obre a la ciutat una aula multisensorial per facilitar la integració d’alumnes amb necessitats educatives especials

Aquestes aules utilitzen recursos innovadors d’imatge, so i mobiliari per fomentar l’educació mitjançant l’estimulació sensorial.
 

L’aula s’instal•la a l’escola bressol municipal La Casa del Molí del barri de Pubilla Cases i és la primera dirigida a alumnes d’aquesta franja d’edat
Veure imatge de 20 de novembre Dia Universal dels Drets dels Infants (nova finestra)
20/11/2017

20 de novembre Dia Universal dels Drets dels Infants

Les escoles bressol municipals han programat diferents activitats amb infants i famílies

Aquest dilluns és 20 de novembre, Dia Universal dels drets dels Infants i, com d’altres entitats i centres escolars, les nostres escoles bressol municipals volen donar a conèixer a les famílies i la comunitat educativa aquesta efemèride, per la qual cosa han previst durant tota avui, i tota la setmana, a la realització de diferents activitats amb infants i família.

 
Veure imatge de L’H acull la presentació d’un manifest en defensa de l’escola catalana, democràtica i cohesionadora promogut per SOM ESCOLA (nova finestra)
16/11/2017 8:30:00
Veure imatge de 5a edició del lliurament del Premi Internacional Joaquim Grau (nova finestra)
10/11/2017
Ahir dijous, 9 de novembre, va tenir lloc l’acte de la 5a edició del lliurament del Premi Internacional Joaquim Grau, a la Biblioteca Tecla Sala de l’Hospitalet.

El treball guanyador del Premi d’aquesta edició ha estat, “Pràctiques restauratives en centres de Protecció a la Infància de Catalunya. Barcelona”.
Veure imatge de Primera reunió del Consell Educatiu de l'Hospitalet d'aquest nou curs 2017-2108 (nova finestra)
09/11/2017
Durant la sessió es van tractar diferents temes d'interès de la Comunitat Educativa, les dades d'escolarització una vegada iniciat el curs escolar; la modificació del Reglament del Consell Educatiu; el seguiment dels acords del Pacte Local per a l'Educació, i del Protocol de col·laboració amb el Departament d'Ensenyament sigant el passt mes de febrer.
Veure imatge de La Permanent del Consell Educatiu de L’H aprova un text en defensa de l’educació pública catalana (nova finestra)
02/11/2017
La Comissió Permanent del Consell Educatiu de L’Hospitalet, del qual forma part l’Ajuntament ha fet públic un text en defensa de l’educació pública catalana, amb el títol “No permetem que ningú ens toqui l’educació”.
Veure imatge de Constituït el Consell de Nois i Noies de primària i secundària 2017-2018    (nova finestra)
02/11/2017

Constituït el Consell de Nois i Noies de primària i secundària 2017-2018  

L’integren 132 alumnes de primària i de secundària de centres públics i concertats de la ciutat

Avui s’ha constituït el Consell de Nois i Noies de primària i secundària de L’Hospitalet per al curs 2017-2018, en un acte celebrat al Saló de Plens de l’Ajuntament.

El CNiN és un òrgan participatiu format aquest curs per 132 alumnes de 17 centres de primària i 19 centres de secundària escollits entre l’alumnat dels centres educatius públics i concertats de la ciutat. Enguany s’incorporen al Consell 41 nous consellers i conselleres de primària i 36 de secundària.Veure imatge de La Permanent del Consell Educatiu de L'Hospitalet va debatre sobre la modificació del seu Reglament de funcionament (nova finestra)
25/10/2017
La Comissió Permanent del Consell Educatiu es va reunir per treballar sobre la proposta de modificació del Reglament que regula el funcionament d'aquest Consell Educatiu.

I, també es va aprofitar la sessió per treballar estratègies de dinamització del propi Consel Educatiu com a òrgan de participació de la Comunitat Educativa.
Veure imatge de X Trobada d'Aprenentatge i Servei (nova finestra)
25/10/2017

X Trobada d'Aprenentatge i Servei

La ciutat de L'Hospitalet acollirà el proper 1 de desembre la Trobada d'Aprenentatge i Servei

Aquest any 2017, la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat serà la seu del X Encuentro Estatal d'Aprenentatge Servei, que tindrà lloc el proper 1 de desembre, a La Farga de L'Hospitalet. Durant el congrès, també, tindrà lloc el lliurament de la tercera edició dels Premis ApS 2017.
Veure imatge de Les Escoles Bressol, un Servei per a l'aprenentatge i la integració social d'Infants i Famílies (nova finestra)
19/10/2017
L’Escola Bressol municipal La Casa del Molí va celebrar, el dimecres 17 d’octubre a la biblioteca La Bòbila, un dels darrers actes que al llarg de tot aquest any ha anat programant amb motiu del seu 10è aniversari.

Et recomanem

Veure imatge de X Encuentro Estatal d'Aprenentatge i Servei (nova finestra)
Divendres, 1 de desembre, divendres, de les 10h a les 19'30

X Encuentro Estatal d'Aprenentatge i Servei

L'Hospitalet de Llobregat serà la seu del X Encuentro Estatal d'Aprenentatge i Servei
Aquest any 2017, la ciutat de L'Hospitalet serà la seu del X Encuentro Estatal d'Aprenentatge i Servei, i del lliurament de la III edició del Premis ApS.

Comptarem amb la participació de Federico Mayor Zaragoza amb la conferència marc: "Aprendre a ser lliures i responsables", i amb la participació del catedràtic de la Universitat de Barcelona, Josep Maria Puig Rovira.

Agenda

 • Veure imatge de Inscripció oberta als cursos de català de gener-març (nova finestra)
  del 20 de novembre de 2017 al 16 de gener de 2018
  La inscripció es farà a partir del 20 de novembre al CNL de l’Hospitalet (c. de la Mare de Déu de la Mercè, 20, 3r) i a la Regidoria d’Educació (c. de Girona, 10). Les proves de nivell es faran només al CNL de l’Hospitalet.
 • Veure imatge de APUNTA-T'HI: Taller d'educació positiva i hàbits saludables a Collblanc i La Florida (nova finestra)
  del 19 d'octubre al 24 de novembre, dijous, o divendres, 18h-19'30h
  Adreçat a mares i pares amb filles i fills de 12 a 16 anys.
  El taller d'educació positiva vol orientar, ajudar i donar eines a les mares i als pares en la relació amb les filles i fills mitjançant una criança positiva. Amb l'objectiu d'aprendre sobre les pròpies experiències mitjançant un diàleg obert i compartit.
 • Veure imatge de X Encuentro Estatal d'Aprenentatge i Servei (nova finestra)
  Divendres, 1 de desembre, divendres, de les 10h a les 19'30
  L'Hospitalet de Llobregat serà la seu del X Encuentro Estatal d'Aprenentatge i Servei
  Aquest any 2017, la ciutat de L'Hospitalet serà la seu del X Encuentro Estatal d'Aprenentatge i Servei, i del lliurament de la III edició del Premis ApS.

  Comptarem amb la participació de Federico Mayor Zaragoza amb la conferència marc: "Aprendre a ser lliures i responsables", i amb la participació del catedràtic de la Universitat de Barcelona, Josep Maria Puig Rovira.
 • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
 • Guia formació professional a L’Hospitalet
 • Pacte educació
 • Consorci per a la Normalització lingüistica
 • Prevenció
 • D
 • Institut Obert de Catalunya
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400