Ajuntament de L'Hospitalet

Educació

NotíciesHistòric de notícies [+]

Veure imatge de Comencen les obres de l’Escola Ernest Lluch (nova finestra)
22/05/2020

Comencen les obres de l’Escola Ernest Lluch

El termini d’execució és de 16 mesos

La Generalitat inicia avui la construcció de l’Escola Ernest Lluch, un projecte llargament reivindicat per l’Ajuntament i la comunitat educativa de la ciutat. L’Escola es va crear el curs 2011-2012 i des de llavors funciona en uns mòduls al carrer de Mas. Les obres havien de començar a mitjans de març i van ser ajornades a causa de l’alerta sanitària.
Veure imatge de Del 19 al 28 de maig, preinscripció de les escoles bressol (nova finestra)
12/05/2020
Demà, dimecres, 13 de maig comença la preinscripció dels ensenyaments obligatoris, educació infantil (segon cicle), primària i l'ESO.
I la preinscripció a les escoles bressol municipals per al curs 2020-2021 es farà del 19 al 28 de maig, de manera telemàtica, i del 25 al 28 de maig, presencialment amb cita prèvia.
 
Veure imatge de Taller amb famílies: Educar els fills i filles, viure en família...!! (nova finestra)
11/05/2020
Els tallers amb famílies que promou el Programa d’Acompanyament a les Famílies (PAEF) i l’Escola de Vida de La Florida que tenen lloc a l’Escola Joaquim Ruyra, continuen amb el programa de sessions previstes.
Veure imatge de Preinscripció escolar 2020-2021 (nova finestra)
08/05/2020

Preinscripció escolar 2020-2021

Pròximament es comunicarà el calendari de preinscripció de les escoles bressol municipals

El Departament d’Educació de la Generalitat ha marcat el termini del 13 al 22 de maig per a l’educació infantil, primària i secundària obligatòria. La tramitació es farà telemàticament per evitar els desplaçaments de les famílies, però hi haurà també un termini per poder fer-la de manera presencial
Veure imatge de Guia dels centres educatius 2020-2021 (nova finestra)
08/05/2020

Guia dels centres educatius 2020-2021

Amb l’objectiu d’acompanyar les famílies

El Servei d’Educació de l’Ajuntament ha publicat i distribuït la Guia dels centres educatius de L’Hospitalet curs 2020-2021, que es pot consultar també a internet a través en la web d'Educació. La publicació s’ha fet arribar a les famílies amb infants que han de ser matriculats el proper curs a P3 o primer d’ESO.
Veure imatge de Acompanyament a les famílies en l'estat d'alarma (nova finestra)
30/04/2020

Les Xarxes de Criança i Educació 0-6 han continuat treballant durant aquest període extraordinari que estem vivint, del resultat d'aquest treball s'han redactat tres publicacions sobre els següents temes: Organització familiar durant el confinament; l'acompanyament emocional als infants de 0-6 anys durant el confinament, i l'acompanyament educatiu als infants.

Veure imatge de L’Àrea d’Educació adapta tres programes educatius a la situació de confinament (nova finestra)
29/04/2020
L’Àrea d’Educació ha adaptat a la situació actual tres programes educatius: Fem tàndem, el Programa d’auxiliars de conversa en anglès i el Pla educatiu d’entorn. Aquestes tres iniciatives es desenvolupen en suport digital mantenint el contacte i realitzant diferents activitats en línia amb alumnat dels centres que hi participen.
Veure imatge de L’Ajuntament lliurarà routers de connexió wifi a internet i targetes SIM a 500 famílies vulnerables (nova finestra)
22/04/2020

L’Ajuntament lliurarà routers de connexió wifi a internet i targetes SIM a 500 famílies vulnerables

Proinfància ha donat 180 tablets per a les famílies més necessitades de la ciutat, que es distribuiran a través de les entitats d’oci infantil i juvenil

L’Ajuntament de L’Hospitalet lliurarà en els propers dies 500 routers inalàmbrics de connexió wifi, 500 targetes SIM —de les quals 300 han estat donades per l’operadora Vodafone—, que donaran servei a 500 famílies de la nostra ciutat. D’aquesta manera es garantirà l’accés a internet de famílies vulnerables per garantir als infants que mantinguin el contacte amb els seus centres educatius. Tots aquests aparells seran distribuïts en els propers dies.
Veure imatge de Taller amb famílies: Educar els fills i filles, viure en família...!! (nova finestra)
14/04/2020
El passat 30 de març es va realitzar la sessió prevista però de manera virtual per adaptar-se a les noves circumstàncies actuals. Els tallers amb famílies són espais on es presenten propostes i eines per formar i ajudar a les famílies en l’educació dels seus fills i les seves filles, viure en família...!
Veure imatge de Taller amb famílies: Educar els fills i filles, viure en família...!! (nova finestra)
24/04/2020
El passat 20 d'abril va tenir lloc el segon taller "virtual" amb famílies. Els tallers amb famílies són espais on es presenten propostes i eines per formar i ajudar a les famílies en l’educació dels seus fills i les seves filles, viure en família...!
  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Pacte educació
  • Prevenció
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400