Ajuntament de L'Hospitalet

Educació

NotíciesHistòric de notícies [+]

Veure imatge de Taller de Criança Positiva: Noves eines per educar en família (nova finestra)
Veure imatge de El paper de les famílies en l’educació sexual i responsable a l’adolescència (nova finestra)
17/12/2019
En el marc del Programa d’Acompanyament Educatiu a les Famílies (PAEF), durant el passat curs 2018-2019, un Grup Impulsor de famílies de les escoles Ramon Muntaner, Bellvitge i Enric d’Ossó i l’institut Europa van portar a terme el projecte “L’amor i la sexualitat a l’educació”  al districte de Bellvitge-Gornal.
Veure imatge de L'Escola de famílies de l'Institut Bisbe Berenguer es posa en marxa (nova finestra)
12/12/2019

L'Escola de famílies de l'Institut Bisbe Berenguer es posa en marxa

Com a espai obert de reflexió i per compartir experiències entre les famílies

El passat 19 de novembre es va posar en marxa l'Escola de Famílies de l'Institut Bisbe Berenguer, després d'una primera trobada el passat mes d'octubre del Grup Impulsor.

Veure imatge de Alimentació i descans, una tasca educativa en les Escoles Bressol Municipals (nova finestra)
11/12/2019
El procés d’aprenentatge d’hàbits alimentaris és especialment important durant els primers anys de vida ja que, a més de facilitar un bon estat nutricional i un creixement òptim, pot ajudar a consolidar l’adquisició d’hàbits saludables per a l’edat adulta.
Veure imatge de Més de 100 alumnes de l'Hospitalet participen en una activitat de sensibilització contra la contaminació atmosfèrica (nova finestra)
05/12/2019

Més de 100 alumnes de l'Hospitalet participen en una activitat de sensibilització contra la contaminació atmosfèrica

Els temes debatuts s’alinien amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU, i es treballen en el context de la declaració d’emergència climàtica

La sessió de treball ha estat impulsada per l’Ajuntament de L’Hospitalet i ha comptat amb la col•laboració de l’AMB, que lidera la lluita per millorar la qualitat de l’aire a la metròpolis, amb mesures com la ZBE Rondes Barcelona, i que compta amb un ampli bagatge en activitats d’educació ambiental

Els temes debatuts s’alinien amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU, i es treballen en el context de la declaració d’emergència climàtica
Veure imatge de Constituït el Consell de Nois i Noies 2019-2020  (nova finestra)
03/12/2019

Constituït el Consell de Nois i Noies 2019-2020 

En el decurs de l’acte de constitució s'han lliurat els carnets als nois i a les noies que s’incorporen aquest curs al Consell 

Avui s’ha constituït al Saló de Plens de l’Ajuntament el Consell de Nois i Noies de primària i secundària de L’Hospitalet per al curs 2019-2020, en un acte que ha estat presidit per l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, i el tinent d’alcaldia d’Educació, Esports i Joventut, Jaume Graells. A l’acte hi han assistit també les direccions dels centres, el professorat i familiars dels nois i de les noies.
Veure imatge de 30N Dia Internacional de la Ciutat Educadora (nova finestra)
29/11/2019

30N Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Escoltar la ciutat per transformar-la

L’Ajuntament de L’Hospitalet commemora el Dia Internacional de la Ciutat Educadora amb activitats especials als Patis Oberts de la Ciutat, activitats esportives i celebracions a diferents entitats de lleure. 
Veure imatge de Les cooperatives escolars dissenyen els seus logos (nova finestra)
25/11/2019
Els 375 alumnes que participen en el programa Cultura emprenedora a l’escola assistiran aquesta dilluns a tallers impartits per estudiants de l’Escola Serra i Abella per tal que puguin fer el disseny corporatiu de les seves cooperatives.
Veure imatge de Bullying: Tu què faries? Sessió amb famílies del Districte I (nova finestra)
20/11/2019

Bullying: Tu què faries? Sessió amb famílies del Districte I

com abordar una situació detectada com AMPA/AFA i com a família

El projecte "Educar no és tan difícil" que s'està portant a terme des de fa tres cursos amb famílies vinculades a les AMPA/AFA de centres educatius del Districte I, reben suport des del programa PAEF.
Veure imatge de 20 de Novembre Dia Internacional dels Drets dels Infants (nova finestra)
20/11/2019

20 de Novembre Dia Internacional dels Drets dels Infants

Coincidint amb una jornada organitzada pels síndics de greuges de L’Hospitalet i altres poblacions 

Avui, coincidint amb el Dia internacional dels Drets dels Infants, s’organitza la  jornada “El dret al lleure, per l’equitat i la inclusió de la infància”, a partir de les 17.30 h, a l’edifici de l’Harmonia. L’acte —que organitzen els síndics de greuges de Cornellà, Sant Boi, Viladecans, Gavà, Sant Feliu i L’Hospitalet, amb la col•laboració de l’Observatori de la Infància de L’Hospitalet— està especialment dirigit al món educatiu.

Agenda

 • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
 • Pacte educació
 • Prevenció
 • Consorci per a la Normalització lingüistica
 • D
 • Institut Obert de Catalunya
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400