Ajuntament de L'Hospitalet

Educació

NotíciesHistòric de notícies [+]

Veure imatge de Coeducar a la infància. Prevenció de la violència de gènere al cicle 0-3 (nova finestra)
27/07/2018
Les Escoles Bressol Municipals La Casa dels Arbres i la Casa dels Contes han participat en un programa pioner en la prevenció del sexisme i la violència en l’etapa escolar 0-5 anys.

Gràcies a la iniciativa del Programa Municipal d’Atenció a la Dona  de l’Hospitalet i la col•laboració del departament de sociologia i de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, el curs 2017-2018.
Veure imatge de Avui s'ha reunit la Xarxa Territorial Educació 360. Educació a Temps Complet- PEE de Bellvitge- Gornal (nova finestra)
09/07/2018
Aquest matí al Centre Cultural de Bellvitge-Gornal s'han reunit la Xarxa Territorial Educació 360- Pla Educatiu d'Entorn de Bellvitge-Gornal, que està formada pels centres educatius del districte Bellvitge-Gornal, les entitats, i els serveis municipals que participen en les diferents activitats del PEE.
Veure imatge de Obres de millora en escoles i instituts de la ciutat  (nova finestra)
09/07/2018
Aquest estiu es faran obres de millora en 17 centres públics d’ensenyament de la ciutat que suposaran una inversió global d’1.853.992 euros. En concret, les obres afecten 10 escoles de primària i 7 instituts de secundària
Veure imatge de A l'estiu també pots gaudir dels PATIS OBERTS!! (nova finestra)
03/07/2018
Veure imatge de El Consell Educatiu de l'Hospitalet fa balanç de la feina feta pels grups de treball (nova finestra)
29/06/2018

El Consell Educatiu de l'Hospitalet fa balanç de la feina feta pels grups de treball

El Plenari del CE L'H es reuneix al CCM Tecla Sala per presentar els acords assolits

El Plenari del Consell Educatiu de L’Hospitalet (CEL’H) s’ha reunit avui al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala per fer balanç de la feina duta a terme pels diferents grups de treball durant el darrer any, i per valorar el nivell de compliment dels acords assolits en el Pacte Local per l’Educació i dels dos mapes que inclou el Pacte: educació especial i formació professional. El Plenari del CEL’H és un òrgan de participació que pot fer propostes i assessorar en matèria educativa.
Veure imatge de El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals incorpora “Quadre de comandament de les escoles bressol municipals” com a bona pràctica  (nova finestra)
27/06/2018

El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals incorpora “Quadre de comandament de les escoles bressol municipals” com a bona pràctica 

El BBP està impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics Locals

La bona pràctica “Quadre de comandament de les escoles bressol municipals” ha estat inclosa al Banc de Bones Pràctiques Governs Locals de Catalunya de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics Locals, per que aquesta representa una aportació innovadora i de qualitat i pot ser referent per a d’altres ajuntaments o entitats locals.
Veure imatge de Les educadores de les Escoles Bressol Municipals indentifiquen els punts forts del Projecte Educatiu per millorar el treball educatiu amb infants i les famílies (nova finestra)
21/06/2018
En el marc de la Jornada “Respectem l’Infant, Acompanyem les famílies, Volem persones felices”, celebrada el dia 20 de juny al l‘Harmonia- Museu de L’Hospitalet, Jaume Graells, tinent d'alcalde i regidor d'educació, va obrir les intervencions agraint i reconeixent l’esforç i dedicació dels equips d’educadores de les escoles bressol municipals per fer del 0-3 a la ciutat un model educatiu molt ben valorat i de qualitat.
Veure imatge de Avui es publiquen les Llistes amb l'assignació de places i llistes d'espera  (nova finestra)
12/06/2018
Avui ja podeu consultar les llistes amb l'assignació de places, i les llistes d'espera:

 • A cadascun dels centres educatius de l’Hospitalet
 • i al taulell d’informació de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de l’Hospitalet situada al Carrer Girona, 10.
Veure imatge de El Taller de Criança Positiva al Barri de Les Planes-Blocs la Florida valorat molt positivament (nova finestra)
11/06/2018
El taller de Criança Positiva es proposa oferir a les famílies un espai de diàleg, acompanyades per dos professionals, on poder compartir neguits, èxits, dubtes i estratègies per millorar la criança amb els seus fills i filles.
Veure imatge de Prop d’un miler d’estudiants de quart d’ESO participen avui i demà en l’EngL’isH Week – Acting Together  (nova finestra)
06/06/2018

Prop d’un miler d’estudiants de quart d’ESO participen avui i demà en l’EngL’isH Week – Acting Together 

Àmplia participació dels instituts, gràcies al programa municipal de conversa amb auxiliars nadius 

Un total de 960 alumnes de quart curs d’ESO de 28 instituts de L’Hospitalet participen avui i demà en les activitats de l’EngL’isH Week – Acting Together, que té lloc a l’Auditori Barradas. Es tracta d’una trobada de les escoles i els instituts de L’Hospitalet que consisteix a presentar petites accions teatrals, vídeos o exposicions orals en llengua anglesa, com a eina d’aprenentatge i d’immersió.

Agenda

 • Veure imatge de INTRO. GUIA 2017-2018 (nova finestra)
  del 12 de setembre de 2018 al 31 de juliol de 2019
  La GUIA en línia de programes i recursos de la xarxa educativa de ciutat
  En aquesta guia hi trobareu més de 400 propostes d’activitats que volen ser un recurs més en la tasca educativa tant important que realitzeu als centres educatius i entitats.
 • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
 • Guia formació professional a L’Hospitalet
 • Pacte educació
 • Consorci per a la Normalització lingüistica
 • Prevenció
 • D
 • Institut Obert de Catalunya
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400