Ajuntament de L'Hospitalet

Educació

NotíciesHistòric de notícies [+]

Veure imatge de Plans d'Organització per l'inici de curs 2020-2021 de les Escoles Bressol Municipal (nova finestra)
28/07/2020

Les Escoles Bressol Municipals: Casa dels Arbres, Casa dels Contes, Casa de les Flors, Casa del Molí, Casa de la Muntanya i Casa del Parc han elaborat els seus respectius plans d'organització per l'inici del curs 2020-2021.

Veure imatge de Set projectes de l’Àrea d’Educació, Innovació i Cultura reben el segell de Bones pràctiques (nova finestra)
24/07/2020

El Banc de Bones Pràctiques,  impulsat, entre d’altres, per la Federació de Municipis de Catalunya, identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal. CREAMatch, personatges ficticis de Twitter per a una exposició, procés participatiu per a un nou servei educatiu del Museu, Torre Barrina, Cinephone Kids, Fem tàndem L’H i l’anàlisi de l’ús del català a les escoles bressol municipals

Veure imatge de Obres de millora en escoles i instituts de la ciutat (nova finestra)
22/07/2020

Obres de millora en escoles i instituts de la ciutat

COM CADA ANY, S’APROFITA L’ESTIU PER REALITZAR OBRES DE MILLORA A LES ESCOLES DE LA CIUTAT

L’Ajuntament de L’Hospitalet durà a terme durant aquest estiu obres de millora en escoles d’infantil i primària i escoles bressol. Per la seva banda, el Departament d’Educació de la Generalitat desenvolupa projectes de millora als instituts de la ciutat.

Veure imatge de Comença el període de matrícula del segon cicle d'infantil, primària i l'ESO (nova finestra)
13/07/2020

Recordeu que els i les alumnes a qui s’ha assignat plaça en el procés de preinscripció han de formalitzar la matrícula durant aquests dies establerts pel Departament d’Educació. Si no es formalitza la matrícula durant aquest període es considera que es renuncia a la plaça adjudicada, llevat que sigui per causes justificades.

Veure imatge de Es poden consultar les llistes d'admesos, d'alumnat assignat en primera opció, i llistes d'espera (nova finestra)
07/07/2020

Des d’avui ja es pot consultar la llista d’alumnes admesos que cada centre publica en el seu portal web, també podreu consultar la llista per tots aquells alumnes que s’hi ha preinscrit, però que tenen un altre centre assignat. En el cas que el centre no ha pogut atendre totes les sol·licituds, també es publica la llista d’espera.

Veure imatge de Obert el període de preinscripció dels Itineraris formatius específics (IFE) (nova finestra)
30/06/2020

Obert el període de preinscripció als Itineraris Formatius Específics (IFE) que s’adreça a alumnat amb necessitats educatives especials associades a discapacitat intel·lectual lleu o moderada (inclosos alumnes amb trastorn de l’espectre autista).

L'oferta a L'Hospitalet:

  • Auxiliar en manteniment d'Instal·lacions Esportives. Institut Apel·les Mestres
  • Auxiliar en vendes i atenció al públic. Institut Llobregat

 

Veure imatge de Atenció durant l'estiu al CNL de l'Hospitalet (nova finestra)
01/07/2020

A causa de l’inici d’obres per reformes a l’edifici, els serveis del CNL de l’Hospitalet es veuran alterats a l’estiu i no podrem fer atenció presencial.

Per tal de seguir oferint els nostres serveis als usuaris de la millor manera possible, a partir d'aquest dimecres, i durant tot el mes de juliol, podeu trucar-nos al 93 403 20 20 de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 h i els dimecres de 16.00 a 19.00 h.

Veure imatge de Ja han començat els casals d'estiu als centres educatius de L'Hospitalet (nova finestra)
29/06/2020

Ja han començat els casals d'estiu als centres educatius de L'Hospitalet

13 entitats de la ciutat ofereixen activitats de lleure pels mesos d'estiu

Avui han començat els casals d'estiu als centres educatius de L'Hospitalet que ofereixen 13 entitats de la ciutat.

Veure imatge de El projecte Empresa Jove Europea finalitza una nova edició tot adaptant-se a les circumstàncies arran la covid-19 (nova finestra)
25/06/2020

Un total de 83 alumnes de cinc instituts de L’Hospitalet han participat aquest any en les cooperatives escolars que s’han organitzat a Santa Eulàlia i Bellvitge dins el programa Empresa Jove Europea (EJE), un projecte que s’integra dins de la iniciativa de foment de cultura emprenedora en diferents etapes del sistema educatiu de secundària.

Veure imatge de Les Escoles Bressol Municipals han obert avui 1 de juliol per rebre de nou als infants (nova finestra)
01/07/2020

Les Escoles Bressol Municipals han obert avui 1 de juliol per rebre de nou als infants

Es garanteixen les condicions higièniques i sanitàries per als infants, les educadores, el personal no docent i les famílies

Les sis escoles bressol municipals —la Casa del Parc, la Casa dels Contes, la Casa dels Arbres, la Casa de les Flors, la Casa del Molí i la Casa de la Muntanya— obriran des d'avui, dimecres, 1 de juliol fins al 31 de juliol, d’acord amb els plans de reobertura i les instruccions del Departament d'Educació i les autoritats sanitàries. En aquest període, no està autoritzada la reincorporació dels infants de 0-1 anys.

  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Pacte educació
  • Prevenció
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400