Ajuntament de L'Hospitalet

Històric de notícies

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 
 • Veure imatge de L'Ajuntament informa les famílies de les Escoles Bressol com fer el pas al parvulari (nova finestra)
  19/02/2018

  L'Ajuntament informa les famílies de les Escoles Bressol com fer el pas al parvulari

  De l'Escola Bressol a l'Escola de Primària: acompanyem a les famílies en "El pas a P3"

  Com cada any, des de les escoles bressol s’organitzen xerrades informatives per a famílies que acaben l’escola i comencen una nova etapa a “l’escola dels grans”. 

  En aquestes xerrades s'informa també del calendari de jornades de portes obertes que ofereixen les escoles de primària, així com de la documentació que han de portar quan vulguin formalitzar la preinscripció a P3.
 • Veure imatge de L’Ajuntament i Ensenyament acorden la construcció de l’Escola Paco Candel per al curs vinent  (nova finestra)
  09/02/2018

  L’Ajuntament i Ensenyament acorden la construcció de l’Escola Paco Candel per al curs vinent 

  També la posada en funcionament d’un nou institut fruit de la segregació de l’Institut Llobregat i la conversió de l’Escola el Gornal en institut escola

  També la posada en funcionament d’un nou institut fruit de la segregació de l’Institut Llobregat i la conversió de l’Escola el Gornal en institut escola

  Per a obres de millora en centres, es preveu una inversió global d’1,45 milions d’euros

  Aquestes actuacions s’emmarquen en el desplegament de l’acord marc de col•laboració establert entre ambdues administracions el 2016
 • Veure imatge de El Consell de Nois i Noies referma el seu compromís amb la Campanya "Ser cívic és guay" (nova finestra)
  02/02/2018
  El Consell de Nois i Noies de primària del curs 2017-2018, es van reunir el passat dimecres per donar continuïtat als projectes endegats el curs passat i que són: fer seguiment de les obres de la nova zona de jocs al carrer de la Primavera, al barri de la Florida i dinamitzar la Bústia del Consell, que ja es troba instal•lada a diferents escoles de la ciutat. I d’altra banda, i com a nou encàrrec:  col•laborar en l’impuls de la campanya “Ser Cívic és guai” que impulsa la unitat de seguretat, civisme i convivència de l’Ajuntament.
 • Veure imatge de L’Hospitalet participa a la XIII Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores    (nova finestra)
  01/02/2018
  L’Hospitalet participa avui i demà a la Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores, que se celebra a Lleida, escollida ciutat coordinadora de la Xarxa a l’Assemblea General del gener de 2016. El tinent d’alcaldia d’Educació, Jaume Graells, assisteix en representació de l’Ajuntament de L’Hospitalet, com a membre de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores.
 • Veure imatge de Activitats familiars a les escoles bressol municipals  (nova finestra)
  23/01/2018

  Activitats familiars a les escoles bressol municipals 

  L’Hospitalet compta amb sis escoles bressol municipals que ofereixen 616 places per alumnes de 0 a 3 anys.

  Avui, 23 de gener, La Casa dels Arbres organitzarà diversos tallers (de contes, d’arts plàstiques, de moviment i experimentació...), en els quals els infants participaran amb les seves famílies, i divendres, 26 de gener, hi haurà un dinar familiar a La Casa de la Muntanya. Per a la setmana vinent, hi ha previstes activitats per celebrar el Dia de la Pau, a La Casa de la Muntanya, i la xerrada “Les noves tecnologies a la petita infància”, a La Casa dels Arbres.
 • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
 • Guia formació professional a L’Hospitalet
 • Pacte educació
 • Consorci per a la Normalització lingüistica
 • Prevenció
 • D
 • Institut Obert de Catalunya
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400