Programa d'Anglès

Programa d'Auxiliars de Conversa per a la Millora de la Llengua Anglesa dels alumnes de 4t d'ESO

Veure imatge de Programa d'Auxiliars de Conversa per a la Millora de la Llengua Anglesa dels alumnes de 4t d'ESO (nova finestra)
El Programa d'auxiliars de conversa per a la millora de la Llengua Anglesa posa a disposició dels centres educatius de secundària auxiliars de conversa naidus que, amb coordinació amb el departament d'anglès del centre, reforcen les habilitats orals de l'alumnat.

El programa sorgeix de la iniciativa amb finançament municipal però es desenvolupa mitjançant un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

El programa s’emmarca en un dels objectius de ciutat del PAM 2015-2019: garantir els drets bàsics de les persones i els serveis municipals com a instruments d’equitat i cohesió social, i concretament en l’àmbit educatiu, desenvolupar accions encaminades a millorar les competències, la capacitació i les oportunitats d’èxit dels estudiants complementant els seus ensenyaments bàsics per tal d’avançar vers una societat del coneixement.

Els Objectius del Programa són:
 
 • Potenciar a través del programa d'auxiliars de conversa en llengua anglesa els resultats d'èxit en la graduació de l'ESO.
 • Millorar el nivell de les competències comunicatives i lingüístiques en llengua anglesa de l'alumnat que finalitza l'ESO.
 • Impulsar la continuïtat de l'aprenentatge de la llengua anglesa més enllà de l'ensenyament obligatori.
 • Facilitar suport lingüístic al professorat del centre en la seva funció docent.
 • Crear una xarxa d'intercanvi que reculli les bones pràctiques, en llengua anglesa, dels centres educatius i dels diferents equipaments municipals.
 • Donar resposta a les necessitats del mercat laboral, especialment en els àmbits emergents de la ciutat: hosteleria, restauració, sanitària i empreses innovadores, on el coneixement de l'anglès és fonamental.

 

Notícies

 • 28/04/2020

  El programa d'auxiliars de conversa de llengua anglesa continua de manera virtual

  El programa d'auxiliars de conversa de llengua anglesa que impulsa Ajuntament de L'Hospitalet continua de manera #virtual #JoAprencACasa amb l'alumnat de 4t de l'ESO dels Instituts de l'Hospitalet.

  En el següent vídeo ens explica com passar el confinament: "Things to do in Quarantine"

   

 • Veure imatge de 2.500 alumnes participen en el Programa d’auxiliars de conversa d’anglès  (nova finestra)
  16/09/2019

  2.500 alumnes participen en el Programa d’auxiliars de conversa d’anglès 

  Els auxiliars de conversa nadius reforcen les habilitats orals de l’alumnat dins l’horari lectiu

  Amb la incorporació de l’Institut Eugeni d’Ors, aquest programa arriba enguany a tots els centres públics de secundària de la ciutat.
 • Veure imatge de El Teatre Joventut acollirà l'"Acting Together" amb la participació de 28 Instituts del programa d'auxiliars de conversa (nova finestra)
  20/05/2019

  El Teatre Joventut acollirà l'"Acting Together" amb la participació de 28 Instituts del programa d'auxiliars de conversa

  Tindrà lloc aquest dimarts, 21 i dimecres, 22 de maig

  L'activitat es desenvolupa íntegrament en anglès amb la pretensió que sigui una eina d'aprenentatge i immersió en llengua anglesa, millorant la competència comunicativa oral de l'alumnat mitjançant actuacions teatrals, reportatges en vídeo, presentacions.
 • Veure imatge de Més de 2.100 joves d’ESO tindran un reforç d’anglès amb auxiliars de conversa (nova finestra)
  13/09/2017

  Més de 2.100 joves d’ESO tindran un reforç d’anglès amb auxiliars de conversa

  L’alcaldessa fa una salutació als 13 professors contractats amb finançament municipal per segon any consecutiu

  1.600 alumnes de quart d’ESO de 28 centres educatius i 500 alumnes més de primer a tercer d’ESO de tres centres pilots (Institut Rubió i Ors, Institut Pedraforca i Institut Llobregat) tindran aquest reforç
 • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
 • Pacte educació
 • Prevenció
 • Consorci per a la Normalització lingüistica
 • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400