Ayuntamiento de L'Hospitalet

Noticias

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

06/09/2019

Empieza la Fiesta Mayor de Bellvitge

Ver imagen de  Empieza la Fiesta Mayor de Bellvitge (nueva ventana)
Del 6 a l’15 de setembre, Bellvitge celebra la seva Festa Major, un esdeveniment que es realitza en col•laboració amb la Comissió de Festes de Bellvitge, i la implicació de la resta d’entitats del barri.

Aquest any, el cartell de la Festa Major recull amb il•lustracions les diferents activitats que omplen un programa festiu on no falta res i on tothom trobarà alguna activitat d’interès: cultura tradicional, música, activitats esportives, gastronomia...

Aquest any, entre d’altres esdeveniments, es compleixen 40 anys de la Festa Major, 30 de l’Estand Sociocultural i 20 del Festival de Teatre Amateur de Bellvitge.
(consulteu programa FM).

Últimas noticias

Ver imagen de El Pleno aprueba la ampliación de Fira (nueva ventana)
Ver imagen de Pau Solanilla presenta a Torre Barrena el libro La república de la reputación: economía, poder y emociones (nueva ventana)
Ver imagen de Instalada una placa conmemorativa a Dani Infante en la parada de autobús del Hospital Duran y Reynals (nueva ventana)
Ver imagen de La multiculturalidad y la diversidad centran las Jornadas Formativas para Consejerosy Consejeras Escolares (nueva ventana)
Ayuntamiento de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400