Ayuntamiento de L'Hospitalet

Noticias

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

09/09/2019
Espacio público

Se reabre el tráfico en el tramo de la avenida de Isabel la Católica afectado por un boquete

Durante el verano se ha reparado un colector
Ver imagen de  Se reabre el tráfico en el tramo de la avenida de Isabel la Católica afectado por un boquete (nueva ventana)
El trànsit a l’avinguda d’Isabel la Catòlica torna aquest matí a la normalitat, una vegada finalitzades les obres de reparació del col•lector que es va rebentar a final del mes de juliol en aquesta via, a l’alçada del carrer de la Rosa d’Alexandria, i va ocasionar un esvoranc a la calçada.

Durant tot aquest temps, ha estat tallat el trànsit al túnel de l’avinguda d’Isabel la Catòlica, en sentit descendent, entre la plaça de la Mare de Déu del Pilar i l’avinguda de l’Electricitat.

També ha estat tallat el lateral descendent des de la plaça d’Eivissa, per la qual cosa els carrers de Severo Ochoa, Pubilla Casas i Rosa d’Alexandria no tenien sortida i només s’hi podia accedir als guals, amb doble sentit de la circulació.

Mentre han durat els treballs, s’ha habilitat el sentit ascendent del túnel de l’avinguda d’Isabel la Catòlica per tal que tingués doble sentit de circulació en aquest tram, sota el pont de la plaça d’Eivissa.

La rebentada del col•lector que va provocar l’esvoranc a la calçada també va afectar conduccions elèctriques de mitja tensió d’aquesta zona.


Últimas noticias

Ver imagen de  L’FP estrena noves especialitats a L'H (nueva ventana)
Ver imagen de 	Torra y Marín destacan la “prioridad” de la cobertura de la Granvia y el clúster biomédico de Bellvitge (nueva ventana)
Ver imagen de  Empieza el programa EARO para promover la ocupación en el sector de la hostelería a través del trabajo en equipo (nueva ventana)
Ver imagen de  2.500 alumnos participan en el Programa de auxiliares de conversación de inglés (nueva ventana)
Ayuntamiento de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400