Ayuntamiento de L'Hospitalet
Nou casal de gent gran al barri del centre
L’Ajuntament de L’Hospitalet obrirà en breu un nou equipament municipal adreçat al veïnat del barri del Centre, dins de l’objectiu d’oferir serveis de qualitat a la ciutadania. Aquest casal té la singularitat de ser molt a prop d’un nou espai per al jovent, un fet que estem convençuts que serà molt positiu per a tots dos col•lectius.

Us animen a formar part d’aquesta nova iniciativa i aconseguir impulsar un programa d’activitats culturals, de lleure, ball, música, teatre, manualitats .. que cobreixin les expectatives dels usuaris de l’equipament.

Per això, si voleu participar posem a la vostra disposició el següent formulari on podeu deixar les vostres dades i ens posarem en contacte amb vosaltres en el moment que es constitueixi
(*) Nota: Els camps amb asterisc són obligatoris.

Dades de la persona sol·licitant

En compliment d’allò que estableix l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades recollides en aquest formulari s’incorporaran a un fitxer automatitzat propietat d’aquest Ajuntament amb la finalitat d’atendre la vostra sol•licitud. Les dades podran ser cedides a les entitats col•laboradores en la gestió del casal.

Pel que fa al tractament i a l’ús d’aquestes dades de caràcter personal, us recordem que en qualsevol moment podeu exercir els drets d’accés, de rectificació, de cancel•lació i d’oposició davant l’Oficina d’Atenció Ciutadana (carrer Girona, 10, planta baixa)
Ayuntamiento de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400