Ayuntamiento de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Ver imagen de  L'ús adequat de les eines digitals una reflexió en els Espais de Debat Educatiu (ESDE) (nueva ventana)
19/03/2018

L'ús adequat de les eines digitals una reflexió en els Espais de Debat Educatiu (ESDE)

El passat 14 de març va tenir lloc a l'Escola Milagros Consarnau la primera de les dues sessions programades en els Espais de Debat Educatiu (ESDE) promogut des del Programa d'Acompanyament a les Famílies (PAEF) de l'Ajuntament de l'Hospitalet, al voltant de "L'ús adequat de les eines digitals".

En aquesta primera sessió van participar 27 mares i pares de les escoles: Milagros Consarnau, Frederic Mistral, Pompeu Fabra i Casa dels Àngels. El taller va ser a càrrec dels Mossos d'Esquadra.

Les reflexions del debat van ser al voltant de la importància de conèixer la interconnexió de les xarxes, com diferenciar "haker i craker", com abordar situacions de perill de l'internet, amb mesures com protegir el mòbil amb contrasenya, no facilitar les teves dades personals, la importància de l’antivirus, entre d’altres.

Però també, posar en valor que les eines digitals poden ser positives, com treballar la confiança entre pares i mares, i fills i filles com a pilar d’una bona comunicació.

En la segona sessió de “L’ús adequat de les eines digitals”, prevista per aquest proper dimecres, 21 de març, es treballarà per compartir reflexions i experiències pròpies entorn a les eines que utilitzen les famílies: Control i confiança, frustracions, límits, ens podem ajudar les eines digitals a millorar la comunicació a la família?

Podeu trobar més informació en l’agenda de la web d’educació.

Ayuntamiento de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400