Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Més de 4.000 alumnes participen en el programa municipal Natació educativa (nova finestra)
21/11/2023 11:00:00
Esports

Més de 4.000 alumnes participen en el programa municipal Natació educativa

Més de 4.000 alumnes d’escoles públiques i concertades de la ciutat gaudiran aquest curs del programa municipal Natació educativa, que es desenvolupa dins l’horari lectiu amb l’objectiu de facilitar als infants una oportunitat d’aprenentatge i consolidació dels diferents estils d’aquesta modalitat esportiva. Aquesta activitat física contribueix també al desenvolupament motor, social, emocional i psicològic dels infants.

Natació educativa, que es realitza des de fa 23 anys, ha estat un programa pioner i innovador que treballa continguts curriculars d’educació física a la piscina. Actualment continua sent un programa referent que compta amb la participació d’una cinquantena de centres escolars de la ciutat.

L’activitat s’insereix en les línies estratègiques de l’Ajuntament de promocionar hàbits saludables i facilitar una educació de qualitat, amb criteris integradors i globalitzadors.

Aquest programa de la Regidoria d’Esports es desenvolupa en vuit instal·lacions esportives municipals: en els poliesportius del Centre, Sanfeliu, Bellvitge, Fum d’Estampa, les Planes, Santa Eulàlia i Gornal i a les Piscines Municipals.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400