Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Torre Barrina impulsa el talent audiovisual amb el Pitching de Curtmetratges de L’Hospitalet (nova finestra)
10/07/2024 10:00:00
Torre Barrina

Torre Barrina impulsa el talent audiovisual amb el Pitching de Curtmetratges de L’Hospitalet

És una oportunitat perquè el nou talent audiovisual presenti els seus projectes davant un jurat expert

Ahir, Torre Barrina va organitzar la segona edició del Pitching de Curtmetratges de L'Hospitalet. Es tracta d’una oportunitat perquè el nou talent audiovisual presenti els seus projectes davant un jurat expert, el qual en farà la valoració en directe. A la sessió de pitching o micropresentació, s’hi han presentat quinze projectes i, posteriorment, s’ha obert un espai de relació per intercanviar experiències.

El Pitching de Curtmetratges de L'Hospitalet té l’objectiu de crear un punt de trobada entre persones que intenten aixecar un projecte audiovisual (guionistes, directors, productores i plataformes) i de facilitar el posicionament, el desenvolupament i la producció dels projectes. Aquesta edició s’ha organitzat en col·laboració amb la productora local Fitzcarraldo Films.

A la convocatòria, que va tenir lloc el passat mes de juny, s’hi van presentar trenta-cinc projectes, dels quals se’n van seleccionar quinze: nou eren d’estudiants del Taller de Guió de Torre Barrina, i les sis restants, de projectes externs.  El jurat ha estat format per Marina Padró i Dani Padró, de Rodar y Rodar; Sendy Palomino, de Filmax, i Uriel Wisnia, d’Inicia Films.

Després dels pitchings, s’ha fet una xerrada entre totes les persones assistents a l’esdeveniment. A banda de les productores integrants del jurat, també hi ha participat talent local del món audiovisual.

Torre Barrina impulsa des de fa més d’una dècada el talent audiovisual local amb  esdeveniments, tallers i projectes audiovisuals, com ara l’Experimentalhs, el Videolooking, WE LHove L’Hospitalet, SpoilerLH, el Taller Productora o la col·laboració amb agents locals per a la producció de websèries, creació de màpings amb alumnat del CIFO, així com la cessió de material i instal·lacions per a la creació, la producció audiovisual i el suport a festivals. Així doncs, Torre Barrina ha acompanyat prop de 170 projectes amb més de 1.500 persones usuàries.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400