Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

08/04/2020 11:30:00
Covid-19

Ajuntament, sindicats i empresaris aborden els efectes econòmics de la Covid-19

S’ha acordat coordinar i compartir tota la informació i les mesures de què es disposa
Veure imatge de Ajuntament, sindicats i empresaris aborden els efectes econòmics de la Covid-19 (nova finestra)
El Pacte local per l’ocupació, que actualment està en fase de negociació per la seva renovació, i que està integrat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i els principals agents socioeconòmics de la ciutat —UGT, CCOO,  AEBALL i PIMEC—, s’ha reunit per analitzar la situació derivada de la crisi sanitària del coronavirus i poder donar suport, de manera conjunta, al teixit productiu i al sosteniment de l’ocupació a la ciutat.

A la reunió, feta per videoconferència amb la participació dels representants de totes les entitats, s’ha acordat coordinar i compartir tota la informació i les mesures de què es disposa. L’objectiu és que empreses, autònoms i treballadors es beneficiïn del treball conjunt en l’assessorament al teixit productiu i als treballadors, per tal d’aconseguir que aquest servei sigui més precís i eficaç.

En aquest sentit, també s’ha reafirmat la voluntat dels integrants del nou Pacte local per l’ocupació 2020-2023 de treballar, de manera prioritària, l’estudi de mesures immediates i de futur que puguin ajudar a la reactivació econòmica i a la creació d’ocupació de qualitat a la nostra ciutat, un cop es comenci a superar la crisi sanitària de la Covid-19.

Aquestes accions coordinades han de permetre oferir noves vies per afrontar l’impacte socioeconòmic de la Covid-19, amb un servei d’atenció estable i de qualitat, i amb mesures alineades amb la realitat econòmica i social de la nostra ciutat.

El Pacte local per l’ocupació es mostra, un cop més, com a exemple d'espai de diàleg i de concertació territorial. Des de fa més de 15 anys, és una eina dedicada al foment de l’activitat econòmica i la creació ocupació de qualitat.

Últimes notícies

Veure imatge de La Generalitat reobre els CAP que va tancar a L’H per la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de Els mercats municipals amplien horari i, des d’avui, obren també els divendres a la tarda (nova finestra)
Veure imatge de L’artista Garbi KW, nou comissari d’art urbà de L’Hospitalet  (nova finestra)
Veure imatge de Reunió amb els hotelers de L’H per analitzar la situació arran de la crisi per la Covid-19 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400