Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

05/06/2020 12:36:00
Espai Urbà

Sis carrers seran espais de vianants durant aquest cap de setmana

Els àmbits afectats se senyalitzaran i en el seu entorn s’establiran punts de control d’accés de vehicles
Veure imatge de Sis carrers seran espais de vianants durant aquest cap de setmana (nova finestra)

Un total de sis carrers de L’Hospitalet es transformaran durant aquest cap de setmana, 6 i 7 de juny, en espais destinats a vianants, per tal que la ciutadania pugui disposar de més espai de lleure sense cotxes.

Aquests carrers es restringiran al trànsit de vehicles de 10 a 22 hores. Durant aquest període d’accés restringit només es permetrà el pas de serveis i vehicles d’emergències, l’accés a guals, la sortida de vehicles estacionats i la circulació d’autobusos, que durant el cap de setmana passen amb menys freqüència. No es permetrà l’accés de vehicles que vulguin estacionar a la via pública durant la restricció.

Es tracta dels carrers del Doctor Martí i Julià (entre el començament del carrer de Rafael Campalans —al costat del Mercat de Collblanc— i el carrer de Mas); el carrer Major; el carrer del Cobalt; el carrer de l’Aprestadora (entre la plaça de Francesc Macià i el carrer de Castelao); l’avinguda del Carrilet (entre el carrer d’Amadeu Torner i el carrer de Buenos Aires, a Santa Eulàlia- en aquest cas només diumenge-), i l’avinguda de Joan Carles I.

Els àmbits afectats se senyalitzaran i en el seu entorn s’establiran punts de control d’accés de vehicles. Segons el resultat de l’experiència, es podria repetir en altres caps de setmana i ampliar a més carrers.

 

Últimes notícies

Veure imatge de Finalitzen els cursos de PFI del Centre de Formació d’Hostaleria (nova finestra)
Veure imatge de El Centre Cultural Santa Eulàlia acull els dies 9, 16 i 23 de juliol unes jornades de donació de sang (nova finestra)
Veure imatge de Nou carril bici segregat a la travessia Industrial (nova finestra)
Veure imatge de Remodelació del Govern municipal (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400