Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

05/06/2020 13:00:00
Escoles sostenibles L'H

Avui se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient

Les escoles sostenibles de L’Hospitalet s’hi sumen amb un vídeo dels projectes mediambientals duts a terme aquest curs

Sota el lema central #perlanatura
Veure imatge de Avui se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient (nova finestra)

Avui se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb el lema central #perlanatura i les escoles sostenibles de L’Hospitalet s’hi han sumat amb un vídeo on es posen en valor els diferents projectes ambientals que han dut a terme durant el curs. A causa de la situació d’alarma sanitària per la Covid-19, aquest any no s’ha pogut fer la cloenda de curs amb una festa als jardins de la Tecla Sala i centenars d’alumnes, com s’havia fet en edicions passades. Podeu veure el vídeo aquí.

També hi ha hagut una trobada virtual del professorat referent d’aquestes escoles, que s’ha centrat en els reptes de futur amb la crisi de la Covid-19, en què prenen especial rellevància els objectius de desenvolupament sostenible (ODS). Institucions públiques, comunitats educatives, entitats i associacions hauran d’anar de la mà en la superació de la crisi i en la protecció de la natura.

El desembre de 2019 L’Hospitalet va crear la Taula d’Emergència Climàtica, que té per objecte fomentar noves iniciatives que contribueixin a mitigar els efectes del canvi climàtic, així com continuar el treball per acostar la ciutat als 17 ODS plantejats per l’ONU amb l’horitzó del 2030. Aquesta taula la integren els grups polítics de l’Ajuntament, tècnics municipals, entitats veïnals, socials i ambientals, i altres agents de la ciutat compromesos amb el clima i la salut
 .

Últimes notícies

Veure imatge de Finalitzen els cursos de PFI del Centre de Formació d’Hostaleria (nova finestra)
Veure imatge de El Centre Cultural Santa Eulàlia acull els dies 9, 16 i 23 de juliol unes jornades de donació de sang (nova finestra)
Veure imatge de Nou carril bici segregat a la travessia Industrial (nova finestra)
Veure imatge de Remodelació del Govern municipal (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400