Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

07/01/2021 13:35:00
Neucat

Dispositiu especial davant la previsió de nevades

Protecció Civil ha activat un equip de deu voluntaris
Veure imatge de Dispositiu especial davant la previsió de nevades (nova finestra)

Protecció Civil de L'Hospitalet ha preparat un dispositiu d'actuació davant l'activació de la situació de prealerta del Pla especial d’emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT), a causa de les previsions meteorològiques.

En concret, Protecció Civil ha preparat els seus efectius per tal de fer-se càrrec, si escau, de la retirada de neu i l’eliminació de plaques de gel, especialment, en zones de vianants i accessos a les estacions de metro i parades d’autobusos, escales i ponts.

Així, ja té activat un equip de deu voluntaris i a punt un dispositiu de quatre unitats, amb un vehicle llevaneu equipat amb pala i escampador de sal, i 5.000 quilograms de sal emmagatzemada a les seves dependències.

En cas necessari, també es compta amb el suport de la Guàrdia Urbana, la brigada municipal i el servei de neteja viària.

D’altra banda,  l’Àrea d’Equitat, Drets Socials i Recursos Humans ha activat el dispositiu extraordinari Operació fred per facilitar un espai d’acollida a les persones sense sostre que es trobin al carrer a la ciutat, en horari nocturn. El servei d’acollida es presta al centre residencial d’estada limitada Els Alps.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400