Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
18/01/2021 17:00:00
Seguretat ciutadana

Desmantellada una plantació de marihuana a la zona industrial del Centre

Al local hi havia 432 plantes i 270 esqueixos en diverses fases de creixement i assecament per a la seva posterior distribució

En l’operació de Guàrdia Urbana i Mossos ha estat detingut un home per delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric

La Guàrdia Urbana, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, ha desmantellat una plantació de marihuana que es trobava en un local de la zona industrial del barri del Centre.

La plantació il·legal va ser localitzada per agents de la Unitat de Suport i Informació de la Guàrdia Urbana, arran de les queixes veïnals rebudes per les fortes olors que hi havia a la zona, provinents del lloc on es trobava la droga.

Al local hi havia plantes de marihuana en diverses fases de creixement i d'assecament per la seva posterior distribució.

Per aquests fets, els agents van detenir un home de nacionalitat espanyola de  41 anys per un delicte contra la salut pública, investigat també per defraudació de fluid elèctric.

En l’operació van ser intervingudes 432 plantes de marihuana, 270 esqueixos, 6,9 quilos de cabdells i 4,8 quilos de pol·len d’aquesta droga, a més de 49 làmpades i vuit aparells d’aire condicionat, amb un valor aproximat al mercat il·legal d’estupefaents de 105.000 euros.

Per la seva banda, els serveis tècnics de l’empresa subministradora van procedir a desconnectar la plantació de la xarxa elèctrica.
 

 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400