Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

04/10/2019

La intel·ligència artificial a  l'educació, tema de la lliçó inaugural 

A continuació s’ha fet un reconeixement al personal docent i conserges que s’han jubilat aquest any 
Veure imatge de  La intel·ligència artificial a  l'educació, tema de la lliçó inaugural  (nova finestra)
El paper de la intel•ligència artificial a l’educació ha centrat aquest any la lliçó inaugural del curs 2019-2020 a L’Hospitalet, que ha anat a càrrec de Carles Sierra, director de l’Institut d’Investigació en Intel•ligència Artificial del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC).

L’acte, que s’ha fet a l’Auditori Barradas, ha comptat amb l’assistència del tinent d’alcaldia d’Educació, Jaume Graells, i del director general de Professorat i Personal de Centres Públics de la conselleria d’Educació, Ignasi Garcia. Com és tradicional, acabada la lliçó inaugural s’ha fet un reconeixement al personal docent i conserges, 33 persones en total, que s’han jubilat aquest any en agraïment a la seva trajectòria als centres educatius de L’Hospitalet.  

Els assistents han gaudit de l’actuació d’un grup de l’Escola Municipal de Música Centre de les Arts (EMMCA), format per alumnat de l’Escola Ramón y Cajal, i del ballarí Saïd Ramos, alumne de l’Institut Bisbe Berenguer, i del Centre de Dansa de Catalunya, i guanyador del concurs de televisió de joves talents “Prodigios”.

Últimes notícies

Veure imatge de  Avaluació comunitària del projecte ICI de Collblanc-la Torrassa   (nova finestra)
Veure imatge de 	Els ascensors de l’estació de Bellvitge-Gornal entraran en funcionament a la primavera (nova finestra)
Veure imatge de  La 2a edició de L’H>Play ha format 60 alumnes en matèries relacionades amb les indústries culturals i creatives (ICC)   (nova finestra)
Veure imatge de  Més de 6.000 platillos i 400 còctels servits en la 6a edició d’“A la tardor, platillos” (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400