Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

04/10/2019

La intel·ligència artificial a  l'educació, tema de la lliçó inaugural 

A continuació s’ha fet un reconeixement al personal docent i conserges que s’han jubilat aquest any 

Veure imatge de  La intel·ligència artificial a  l'educació, tema de la lliçó inaugural  (nova finestra)
El paper de la intel•ligència artificial a l’educació ha centrat aquest any la lliçó inaugural del curs 2019-2020 a L’Hospitalet, que ha anat a càrrec de Carles Sierra, director de l’Institut d’Investigació en Intel•ligència Artificial del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC).

L’acte, que s’ha fet a l’Auditori Barradas, ha comptat amb l’assistència del tinent d’alcaldia d’Educació, Jaume Graells, i del director general de Professorat i Personal de Centres Públics de la conselleria d’Educació, Ignasi Garcia. Com és tradicional, acabada la lliçó inaugural s’ha fet un reconeixement al personal docent i conserges, 33 persones en total, que s’han jubilat aquest any en agraïment a la seva trajectòria als centres educatius de L’Hospitalet.  

Els assistents han gaudit de l’actuació d’un grup de l’Escola Municipal de Música Centre de les Arts (EMMCA), format per alumnat de l’Escola Ramón y Cajal, i del ballarí Saïd Ramos, alumne de l’Institut Bisbe Berenguer, i del Centre de Dansa de Catalunya, i guanyador del concurs de televisió de joves talents “Prodigios”.

Últimes notícies

Veure imatge de Reformada l’illa entre els carrers de Menéndez Pidal, de Sant Rafael i l’avinguda d’Isabel la Catòlica (nova finestra)
Veure imatge de Treballs nocturns de fumigació contra l’escarabat de l’om a la zona sud de la ciutat (nova finestra)
Veure imatge de Trobat un refugi de la Guerra Civil durant les obres de construcció de l’Escola Ernest Lluch, a la Torrassa (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet convocarà al setembre 25 noves places d’agents de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400