Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

11/12/2019
Arts escèniques

El Centre de Dansa de Catalunya representa El Trencanous per a més de 1.500 escolars  

Les representacions comencen avui al Teatre Joventut
 
Veure imatge de  El Centre de Dansa de Catalunya representa El Trencanous per a més de 1.500 escolars   (nova finestra)
Un any més, el Centre de Dansa de Catalunya representa al Teatre Joventut el ballet El Trencanous. De l’11 al 13 de desembre les sessions són destinades a les escoles de la ciutat i el cap de setmana estaran obertes al públic general. Prop de 2.500 espectadors assistiran a les cinc sessions d’El Trencanous, més de 1.500 dels quals són escolars.

Màgia i fantasia són els principals ingredients d’aquest ballet amb música de Txaikovski, basat en un conte d’Alexandre Dumas, que revisa i dulcifica la història d’Ernst Theodor Amadeus Hoffmann.

El Centre de Dansa de Catalunya actualitza aquest ballet amb la coreografia adaptada de Roser Muñoz i Joan Boix, directors del Centre, i interpretat per alumnes del curs de formació.

Ubicat a Santa Eulàlia, el Centre de Dansa de Catalunya es dedica a la formació professional en dansa clàssica i contemporània. També ofereix cursos com a activitat extraescolar per a infants i joves que volen fer una activitat lúdica i cultural.

Des del 2016 el Centre de Dansa de Catalunya ofereix places de residència perquè nois i noies puguin seguir la seva formació sense necessitat de fer llargs desplaçaments.

Últimes notícies

Veure imatge de Es consolida la presència a L’Hospitalet de dues parelles reproductores de falcons peregrins (nova finestra)
Veure imatge de Escoles de L’Hospitalet participen al nou programa de salut, Tomando Conciencia (nova finestra)
Veure imatge de Malkoa, Punt i Coma i El Cau del Vermut, guanyadors de la 6a edició de la ruta “A la tardor, platillos!” (nova finestra)
Veure imatge de Actuació de Net i polit en Can Serra (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400