Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

21/05/2019 10:00:00

Reconeixement als projectes d'Aprenentatge Servei de l'Hospitalet en una Jornada que ha tingut lloc a l'Institut Torras i Bages

L'Aprenentatge Servei: Innovació educativa i desenvolupament sostenible

Veure imatge de  Reconeixement als projectes d'Aprenentatge Servei de l'Hospitalet en una Jornada que ha tingut lloc a l'Institut Torras i Bages (nova finestra)
L'Aprenentatge Servei: Innovació educativa i desenvolupament sostenible", ha estat el tema central de la conferència-diàleg que ha tingut lloc aquest dilluns, 20 de maig, en el marc de la Jornada sobre Aprenentatge Servei a l'Hospitalet.

La conferència ha estat a càrrec de la Sra. Maria Nieves Tapia, directora del Centro Latinoamericano de Aprendizaje y Servicio Solidario, CLAYSS. que ha explicat algunes de les experiències de l'ApS.

Durant l'acte també s'ha fet el reconeixement als centres, entitats, serveis que realitzen projectes ApS a la ciutat, així com també als i les joves que participen d'aquests projectes, que prèviament ens han presentat les seves reflexions sobre el què significa participar en projectes ApS.

L'Aprenentatge Servei és una metodologia educativa que combina processos d'aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat en què els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l'entorn amb l'objectiu de millorar-lo.

Tots tenen en comú que els nois i noies fan un servei a la ciutat, als veïns o a altres persones al temps que aprenen moltes coses. Ambdós objectius, aprendre i fer un servei, són presents en els projectes, planificats i avaluats pels centres educatius i entitats socials que els impulsen.

Algunes dades d'interès del curs actual 2018-2019:


  • 109 projectes realitzats
  • 1.301 joves ha participat en projectes ApS
  • 36 centres educatius implicats
  • 27 Entitats
  • 7 Serveis Municipals implicats
  •  

Últimes notícies

Veure imatge de L'Hospitalet compta des d'avui amb 38 nous agents de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
Veure imatge de Ajuntament i agents econòmics i socials redacten el nou Pacte local per l’ocupació 2020-2023 (nova finestra)
Veure imatge de El Pacte de ciutat de L’Hospitalet comença a caminar amb més de 650 propostes (nova finestra)
Veure imatge de Reobren els poliesportius i les piscines descobertes municipals (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400