Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

30/04/2020

Acompanyament a les famílies en l'estat d'alarma

Veure imatge de Acompanyament a les famílies en l'estat d'alarma (nova finestra)

Les diferents Xarxes de Criança i Educació 0-6 han estat treballant diferents publicacions per tal de seguir donant suport, orientació i acompanyament a les famílies que tenen infants d’edats compreses entre 0-6 anys. En aquestes xarxes hi participen professionals de diferents serveis, centres educatius i entitats de la ciutat amb el propòsit de crear accions educatives per fer aquest acompanyament familiar.

Actualment hi ha tres xarxes de criança i educació 0-6  actives a la ciutat:  Districte 3 (Santa Eulàlia-Gran Via Sud), Districte 5 (Pubilla Cases-Can serra) i Districte 6 (Bellvitge- Gornal).

A l’inici d’aquest període de confinament es va crear un procés participatiu per tal que els membres de cadascuna de les xarxes poguessin escollir un tema per a treballar i debatre conjuntament. Una vegada consensuat el tema a cada xarxa, s’han anat redactant tres publicacions amb l’objectiu de donar suport a les famílies durant aquest període excepcional.

La  Xarxa de Criança i Educació 0-6 del Districte V ha treballat l’Organització familiar durant el confinament.

La Xarxa de Criança i Educació 0 -6 del Districte III ha treballat l’Acompanyament emocional als infants de 0-6 anys durant el confinament.

La Xarxa de Criança i Educació 0-6 del Districte VI ha treballat l’Acompanyament educatiu dels infants durant aquest període.

Podeu trobar les publicacions en aquest mateix apartat.
 

Últimes notícies

Veure imatge de Obert el termini per sol·licitar les beques per a estudis no obligatoris homologats de Planeta Formació i Universitats (nova finestra)
Veure imatge de Comencen les obres de l’Escola Ernest Lluch (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament reparteix 85.000 mascaretes entre gent gran i infants  (nova finestra)
Veure imatge de La novel·la Las jaurías, d’Alberto Gil, guanya el 14è Premi L’H Confidencial (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400