Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

29/11/2019

Els Poliesportius Municipals posen en marxa un nou sistema d’accés

Els abonats dels poliesportius disposaran d’una polsera identificativa que agilitzarà l’accés als poliesportius inclosos en l’abonament únic
Veure imatge de 	Els Poliesportius Municipals posen en marxa un nou sistema d’accés (nova finestra)
El nou sistema és més pràctic, còmode i no té cap cost per a les persones usuàries. A partir de dilluns, hauran d’adreçar-se a la recepció de la seva instal·lació i recollir i personalitzar la polsera amb la gravació de la seva empremta digital. També hauran d’actualitzar el consentiment que estableix la legislació en matèria de protecció de dades. Aquest procés l’han de fer totes les persones abonades a partir dels 6 anys. En el cas dels menors d’edat, hauran de presentar-se acompanyats del pare, la mare o representant legal.

El tràmit es podrà fer al llarg de l’horari d’obertura de les instal·lacions, inclosos els caps de setmana. Per tal d’agilitzar-lo, es reforçarà el personal de recepció en determinats moments del dia.

Tot i que el procés comença dilluns vinent, durant un temps es permetrà a les persones abonades l’accés pel sistema actual de cada instal·lació (carnet o empremta).
 

Últimes notícies

Veure imatge de L'alcaldessa assisteix a la Tech Spirit Barcelona  (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet incrementa un 8% la recollida selectiva de residus  (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament actua contra dos establiments per irregularitats sanitàries (nova finestra)
Veure imatge de L’exposició “Fantasma ’77. Iconoclàstia espanyola” explora la imatge monumental de Franco a partir de les estàtues eqüestres (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400