Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

02/04/2020 13:00:00
Protecció civil

Més de 52.600 peces de material sanitari han estat donades per empreses i ciutadans

Davant la crida feta per falta de material de protecció en equipaments de la ciutat
El material el recullen i el distribueixen Voluntaris i Protecció Civil de L’Hospitalet
Veure imatge de Més de 52.600 peces de material sanitari han estat donades per empreses i ciutadans (nova finestra)
L'Ajuntament ha recollit més de 52.600 peces de material sanitari davant la crida feta els darrers dies a la ciutadania per la falta d’elements de protecció i assistència sanitària entre els col·lectius que atenen serveis essencials i assistencials.

El material, recollit fins al 31 de març, s'està acabant de distribuir, principalment entre hospitals, residències de gent gran i de persones amb discapacitat, associacions d’ajuda i personal de Protecció Civil i de voluntariat.

L'Ajuntament agraeix enormement la resposta que han donat a aquesta crida de solidaritat ciutadans individuals i empreses.

Del total de material recollit, destaquen els més de 35.200 guants de protecció, que s’han repartit principalment entre l'Hospital de Bellvitge, residències de gent gran de L'Hospitalet i personal de Protecció Civil; quasi 6.000 vestits (monos, gorros i bates); més de 5.300 fundes protectores per a sabates, o les més de 4.600 mascaretes. En menor quantitat, també s’han recollit i repartit més de 800 proteccions de mànigues, 300 litres d’alcohol o 400 bosses d’escombraries.

Últimes notícies

Veure imatge de La Generalitat reobre els CAP que va tancar a L’H per la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de Els mercats municipals amplien horari i, des d’avui, obren també els divendres a la tarda (nova finestra)
Veure imatge de L’artista Garbi KW, nou comissari d’art urbà de L’Hospitalet  (nova finestra)
Veure imatge de Reunió amb els hotelers de L’H per analitzar la situació arran de la crisi per la Covid-19 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400