Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

13/11/2018

Amb la col·laboració de l’Institut Català de la Salut, l’IDIBELL i l’Associació d’Alcohòlics Rehabilitats de L’Hospitalet.

L’Hospitalet s’adreça al jovent en el Dia Mundial sense Alcohol

Veure imatge de L’Hospitalet s’adreça al jovent en el Dia Mundial sense Alcohol (nova finestra)
En el marc del Dia Mundial sense #Alcohol, que es commemora el 15 de  novembre, Ajuntament de L'Hospitalet ha programat dos tallers en  instituts d’ensenyament secundari i una conferència amb l’objectiu de  sensibilitzar sobre els riscos del consum d’alcohol i que s’adrecen,  especialment, al jovent. Les activitats les organitza el Servei  Municipal de Salut.

Dijous, 15 de novembre, al matí, amb el lema “L’alcohol és  responsabilitat de tothom”, es faran dos tallers de sensibilització  envers els riscos associats al consum d’alcohol amb l’alumnat de primer de batxillerat dels instituts Eugeni d’Ors i Bellvitge. Aquests tallers  es fan conjuntament amb la Guàrdia Urbana de la ciutat i amb el servei  d’Infermeria Comunitària de ICS. Generalitat de Catalunya.  El taller  “Fem una festa”, dinamitzat per agents especialitzats de la Unitat de  Proximitat de la policia local, aborda les conseqüències del consum  d’alcohol. Per la seva banda, els professionals de la salut abordaran els efectes del consum d’alcohol al nostre cos així com en les relacions familiars i socials.

A la tarda, a partir de les 18 hores, tindrà lloc la conferència “Consum  d’alcohol: riscos, noves teràpies i avenços en recerca”, a càrrec de  Rosa Hernández Ribas, investigadora del grup de recerca en psiquiatria i  salut mental de Idibell (Institut d’Investigació Biomèdica de  Bellvitge) i metgessa psiquiatra del Programa Alcohol de Hospital Universitari Bellvitge. L’acte compta també amb la col·laboració  d’ADEARH (Associació d’Alcohòlics Rehabilitats de L’Hospitalet). La  conferència es farà a l’Hotel d’Entitats de la plaça d’Europa (avinguda  d’Amadeu Torner, 57 #LHospitalet).

Últimes notícies

Veure imatge de Mesures especials per fer front al rebrot de la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de L’alcaldessa, Núria Marín, alerta d’un rebrot de casos de Covid-19 als barris del nord de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de Adif avança en la tramitació dels projectes per a la integració del ferrocarril a L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400