Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

07/10/2018
L’Hospitalet ha estat una de les dues poblacions de l’Estat que han presentat ponències en el Congrés que s’ha fet a Belfast, Irlanda

L’Hospitalet participa en el Congrés anual de la Xarxa Europea de Ciutats Saludables.

La regidora de Salut, Cristina Santon, va intervenir ahir al Congrés amb l’exposició de les actuacions que du a terme l’Ajuntament en aquest àmbit
Veure imatge de L’Hospitalet participa en el Congrés anual de la Xarxa Europea de Ciutats Saludables. (nova finestra)
L’Hospitalet ha participat aquesta setmana al Congrés anual de la Xarxa Europea de Ciutats Saludables, de l’OMS, que ha tingut lloc a Belfast, al Regne Unit, i que ha servit també per commemorar els 30 anys de la posada en marxa d’aquest ens en el qual la ciutat és present des del seu inici. Sota el lema Changing Cities to Change the World, el Congrés ha comptat fins ahir amb la participació de més de 500 delegats de 200 ciutats de tot el continent.

La regidora de Salut, Cris Santón, va exposar ahir el model de #LHospitalet en l’àmbit de la salut a través de la ponència “Com involucrar la ciutadania en el disseny i la construcció d’una ciutat saludable a través de la comunicació i el treball transversal”. Santon va exposar que “la comunicació i la participació ciutadana activa són fonamentals en la construcció d'un model de ciutat saludable que posa al centre el benestar de les persones”. Entre altres actuacions, la regidora va destacar el Pacte en defensa d’una salut pública de qualitat.

L’Hospitalet, juntament amb Villanueva de la Cañada, ha estat una de les dues poblacions de l’Estat que han intervingut en el congrés. La Xarxa Europea la integren 1.400 municipis de 53 països.

Últimes notícies

Veure imatge de  Compromís de la Generalitat per construir el nou Hospital General a Can Rigal   (nova finestra)
Veure imatge de  Nou parc infantil de trànsit estable a la Feixa Llarga (nova finestra)
Veure imatge de  En el Dia dels Drets dels Infants es fa una jornada organitzada pels síndics de greuges de L’Hospitalet i altres poblacions    (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament de L’H i Red.es presenten el projecte PIEL’H, que instal•larà sensors en 165 edificis (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400