Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

07/10/2018

L’Hospitalet ha estat una de les dues poblacions de l’Estat que han presentat ponències en el Congrés que s’ha fet a Belfast, Irlanda

L’Hospitalet participa en el Congrés anual de la Xarxa Europea de Ciutats Saludables.

La regidora de Salut, Cristina Santon, va intervenir ahir al Congrés amb l’exposició de les actuacions que du a terme l’Ajuntament en aquest àmbit

Veure imatge de L’Hospitalet participa en el Congrés anual de la Xarxa Europea de Ciutats Saludables. (nova finestra)
L’Hospitalet ha participat aquesta setmana al Congrés anual de la Xarxa Europea de Ciutats Saludables, de l’OMS, que ha tingut lloc a Belfast, al Regne Unit, i que ha servit també per commemorar els 30 anys de la posada en marxa d’aquest ens en el qual la ciutat és present des del seu inici. Sota el lema Changing Cities to Change the World, el Congrés ha comptat fins ahir amb la participació de més de 500 delegats de 200 ciutats de tot el continent.

La regidora de Salut, Cris Santón, va exposar ahir el model de #LHospitalet en l’àmbit de la salut a través de la ponència “Com involucrar la ciutadania en el disseny i la construcció d’una ciutat saludable a través de la comunicació i el treball transversal”. Santon va exposar que “la comunicació i la participació ciutadana activa són fonamentals en la construcció d'un model de ciutat saludable que posa al centre el benestar de les persones”. Entre altres actuacions, la regidora va destacar el Pacte en defensa d’una salut pública de qualitat.

L’Hospitalet, juntament amb Villanueva de la Cañada, ha estat una de les dues poblacions de l’Estat que han intervingut en el congrés. La Xarxa Europea la integren 1.400 municipis de 53 països.

Últimes notícies

Veure imatge de L'Hospitalet compta des d'avui amb 38 nous agents de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
Veure imatge de Ajuntament i agents econòmics i socials redacten el nou Pacte local per l’ocupació 2020-2023 (nova finestra)
Veure imatge de El Pacte de ciutat de L’Hospitalet comença a caminar amb més de 650 propostes (nova finestra)
Veure imatge de Reobren els poliesportius i les piscines descobertes municipals (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400