Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

14/10/2020 9:30:00
Sanitat

El CAP Can Serra reprèn l’atenció presencial el 15 d’octubre 

El CAP Sanfeliu farà vacunació intensiva de la grip a partir del 15 d’octubre

Es recorda a la ciutadania la importància de prioritzar el contacte via web i telèfon, evitant els desplaçaments als centres de salut si no són necessaris
Veure imatge de El CAP Can Serra reprèn l’atenció presencial el 15 d’octubre  (nova finestra)

El Servei Català de la Salut i l’Institut Català de la Salut informen que el CAP Can Serra reprendrà demà 15 d’octubre l’atenció presencial. S’hi realitzarà activitat presencial programada de medicina general, infermeria i pediatria.

Aquests organismes també informen que el CAP Sanfeliu realitzarà en horari de matí atenció presencial tots els dies laborables i en horari de tarda farà una programació intensiva per vacunar de la grip amb especial atenció a la població de risc, a partir del demà dia 15.

La pandèmia de la Covid-19 ha obligat a adaptar els serveis sanitaris a la nova situació, però en el moment actual, l’ICS informa que vol anar tornant gradualment a la normalitat en la mesura del possible.

Tanmateix, recorden que és molt important encara prioritzar el contacte via web (http://ics.gencat.cat) i telèfon amb els serveis de salut, evitant els desplaçaments als centres si no són necessaris.

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400