Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

17/09/2019

VII Caminada Popular per la Mobilitat. Camina amb nosaltres!  

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Sota el lema ‘Camina amb nosaltres!’, la Setmana del 2019 ens anima a moure’ns de manera sostenible, saludable i segura: caminar o anar en bicicleta són activitats beneficioses no només per a la nostra salut i per al medi ambient, sinó també per la nostra butxaca!.

La caminada popular per la Mobilitat consisteix en una passejada amb un recorregut de 8,7km amb punts de control i avituallament líquid. Cal fer inscripció prèvia gratuïta del 16 de setembre al 2 d’octubre als Poliesportius Municipals de L’Hospitalet, amb reserva de places limitades per inscriure’s el mateix dia.

La sortida se realitzarà a les 10 del matí, des de la Rambla de la marina-Avinguda del Carrilet, al costat de l’Espai jove Ca n’Arús.

El passeig lúdic té un recorregut de 3km (de la Rambla de la Marina fins a l’ermita de Bellvitge) amb música, jocs i sortejos. Aquesta activitat es podrà fer lliurement de 10 a 14h i no cal inscripció prèvia.

Últimes notícies

Veure imatge de Mesures especials per fer front al rebrot de la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de L’alcaldessa, Núria Marín, alerta d’un rebrot de casos de Covid-19 als barris del nord de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de Adif avança en la tramitació dels projectes per a la integració del ferrocarril a L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400