Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

31/10/2017

Solidaritat

Una concentració davant  L’Acollidora clou la 4a Setmana de la Solidaritat de L’H

Del 23 al 30 d’octubre, organitzada per Creu Roja L’H i Espai de Ciutadania i amb el suport de l’Ajuntament

Veure imatge de  Una concentració davant  L’Acollidora clou la 4a Setmana de la Solidaritat de L’H (nova finestra)
La Setmana de la Solidaritat de L’H s’ha tancat  amb la concentració que, com cada darrer dilluns de mes, té lloc davant L’Acollidora convocada per Espai per la Ciutadania. Aquest acte ha inclòs l’actuació de Pallassos sense Fronteres, la càpsula teatral El metge d’Aleph, a càrrec de Plàudite Teatre; la lectura d’un poema a càrrec de l’esplai Xixell, la lectura d’un Manifest confeccionat amb retalls d’escrits de nens i joves de la ciutat, i la interpretació del Cant dels ocells, a càrrec de l’alumnat de l’EMMCA.

La 4a Setmana de la Solidaritat de L’Hospitalet, s’ha celebrat del 23 al 30 d’octubre, i enguany ha tingut per objectiu sensibilitzar la ciutadania de la situació que viuen els més de 65 milions de persones refugiades —dones, homes i infants—, obligades a fugir de casa seva perquè viuen perseguides o amenaçades per causes tan diverses com la guerra, la religió, l’opinió política, l’orientació sexual, la identitat de gènere, l’ètnia, la llengua, la cultura o per motius ambientals.

La Setmana de la Solidaritat 2017 ha portat per lema “Volem acollir ara! L’Hospitalet amb les persones refugiades” i, per primer cop des de 2014, no ha recollit aliments ni roba d’abric, sinó que s’ha dedicat a la sensibilització. Aquesta iniciativa l’organitzen la Creu Roja de L’Hospitalet i l’Espai de Ciutadania, amb la col•laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

L’Hospitalet ha mostrat en nombroses ocasions la seva solidaritat vers les persones refugiades. Des de fa gairebé dos anys, l’Ajuntament té elaborat amb l’Assemblea de la Creu Roja un pla d’acollida per tal de rebre refugiats a la ciutat i compta amb un registre de persones voluntàries.

Últimes notícies

Veure imatge de L’Hospitalet convocarà al setembre 25 noves places d’agents de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
Veure imatge de L'Hospitalet compta des d'avui amb 38 nous agents de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
Veure imatge de Ajuntament i agents econòmics i socials redacten el nou Pacte local per l’ocupació 2020-2023 (nova finestra)
Veure imatge de El Pacte de ciutat de L’Hospitalet comença a caminar amb més de 650 propostes (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400