Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Concentració amb motiu del Dia Internacional contra l’LGTBI-fòbia (nova finestra)
17/05/2022 20:30:00
Igualtat

Concentració amb motiu del Dia Internacional contra l’LGTBI-fòbia

L’Hospitalet s'ha sumat aquest vespre a la commemoració del Dia Internacional contra l’LGTBI-fòbia.

L’Hospitalet s'ha sumat aquest vespre a la commemoració del Dia Internacional contra l’LGTBI-fòbia. L’alcaldessa, Núria Marín, la regidora d’Igualtat, Laura García Manota, portaveus dels grups municipals i entitats de la ciutat han assistit a la concentració i la lectura del manifest a la plaça de l'Ajuntament.

Aquest manifest, llegit per les entitats que treballen per tal que es respecti i s'inclogui la diversitat sexual, afectiva i de gènere, denuncia la vulneració de drets de les persones LGTBI+ arreu del món i a Catalunya.

Per completar l’acte, l’alumnat de l’Escola Municipal de Música (EMMCA) ha tocat algunes peces al principi i al final de la concentració.

En el marc d'aquesta data, el dijous dia 19, a les 18 h, el Centre Cultural Tecla Sala acollirà la taula rodona i col·loqui “Discursos d’odi, prevenció i abordatge de l’LGTBI-fòbies”. Hi participaran l’Associació ACATHI, l’Associació Candela i Coordinadors d’investigació de delictes d’odi i procediments de prevenció de radicalització violenta de Mossxs d’Esquadra. Presentarà i moderarà el col·loqui Miriam Solá, investigadora i consultora en polítiques de gènere LGTBIQ+.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400