Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

23/11/2019

Procés participatiu

L’opció del Gasòmetre escollida pel veïnat de Santa Eulàlia i Granvia Sud com a emplaçament del nou poliesportiu del Districte III

Veure imatge de 	L’opció del Gasòmetre escollida pel veïnat de Santa Eulàlia i Granvia Sud com a emplaçament del nou poliesportiu del Districte III (nova finestra)
L’espai del carrer del Gasòmetre, amb 2.491 vots (61%), ha estat la ubicació que ha tingut més suport per a la construcció del nou poliesportiu del Districte III a la jornada participativa que s’ha celebrat avui dissabte als barris de Santa Eulàlia i Granvia Sud, impulsada per l’Ajuntament de L’Hospitalet. L’opció de l’espai del carrer de l’Alhambra ha tingut 1.544 vots (38%). Els vots nuls han estat 25 (1%). La participació ha estat de 4.060 persones, xifra que representa un 10,55% de la població que reunia els requisits per participar-hi.

Les propostes i els suggeriments sobre activitats i serveis del nou poliesportiu que s’han realitzat durant la jornada seran analitzades pels serveis tècnics municipals, que valoraran la seva viabilitat per tal d’incorporar-les al projecte i elaboraran un informe en el termini d’un mes.

A la jornada hi podien participar els 40.053 veïns i veïnes majors de 16 anys i empadronats a Santa Eulàlia i Granvia Sud, que havien d’escollir entre les dues ubicacions que es proposaven —Gasòmetre o Alhambra— i fer aportacions al projecte. S’han habilitat dos espais, un en cada barri: el Centre Cultural Santa Eulàlia i els locals de l’Associació de Veïns d’Ildefons Cerdà, que han obert tot el dia. Cada mesa estava constituïda per un president o presidenta, escollit entre els membres  del Consell del Districte  III, i un funcionari o funcionària   adscrits a l’Àrea de Participació i Relacions Ciutadanes i a la Regidoria del Districte III, que  realitzava les funcions de vocal de la mesa.

La construcció d’un nou poliesportiu municipal al Districte III, que substituirà l’actual poliesportiu del carrer de Jacint Verdaguer, és una demanda dels veïns i de les veïnes d’aquests barris.

Últimes notícies

Veure imatge de Adif avança en la tramitació dels projectes per a la integració del ferrocarril a L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de El naixement de sant Roc (nova finestra)
Veure imatge de Es completa la reforma urbanística integral dels Blocs Ciutat Comtal (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet treu l’activitat física als parcs de la ciutat (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400