Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

21/01/2020

Aiguats i inundacions a L’Hospitalet

Veure imatge de  Aiguats i inundacions a L’Hospitalet (nova finestra)
Mentre encara estem patint les conseqüències del temporal Gloria us hem preparat un recull de documents sobre aiguats i inundacions a la nostra ciutat.

Al setembre de 1913 es produïren pluges torrencials que van provocar el desbordament del riu Llobregat al seu pas per l'Hospitalet. En aquest document (AMHL 101 Z-Z110_1913_49) es parla de la finca Farinera del barri de la Marina, que tenia una xemeneia de gran alçada i que amb els aiguats es va inclinar perillosament cap al camí més proper. L'Ajuntament insta al seu propietari perquè reformi o enderroqui la xemeneia i així evitar mals majors i diu també que prendrà mesures coercitives si no en fa cas.

En el nostre portal d’imatges també podeu veure fotografies de inundacions a la nostra ciutat durant les dècades dels 50s i 60s.
 

Últimes notícies

Veure imatge de El Ple aprova l’ampliació de Fira (nova finestra)
Veure imatge de Pau Solanilla presenta a Torre Barrina el llibre La república de la reputación: economía, poder y emociones (nova finestra)
Veure imatge de Instal·lada una placa commemorativa a Dani Infante en la parada d’autobús de l’Hospital Duran i Reynals (nova finestra)
Veure imatge de La multiculturalitat i la diversitat centren les Jornades Formatives per a Consellersi Conselleres Escolars (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400