Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

06/10/2020 10:00:00

Lliçó inaugural del curs 2020-2021: “Reimaginant l’escola, transformant l’educació. Agenda 2030”

L’acte ha comptat amb l’alcaldessa, Núria Marín, i amb el tinent d'alcaldia d'educació, innovació i cultura, David Quirós.
Veure imatge de Lliçó inaugural del curs 2020-2021: “Reimaginant l’escola, transformant l’educació. Agenda 2030” (nova finestra)

El Teatre Joventut va acollir ahir la lliçó inaugural del curs 2020-2021, “Reimaginant l’escola, transformant l’educació. Agenda 2030”, a càrrec de Lucía González, cofundadora i directora general d’Edenway, i coordinadora del programa INSPIRA STEAM a Catalunya.

L’acte ha comptat amb les intervencions de l’alcaldessa, Núria Marín, i amb el tinent d'alcaldia d'educació, innovació i cultura, David Quirós, així com també amb la secretària general del Departament d'Educació, Núria Cuenca.

La Lliçó Inaugural és l’acte amb el qual, tradicionalment, la ciutat dona la benvinguda al nou curs escolar, al temps que també fa un reconeixement al personal docent i personal no docent dels centres educatius de L’Hospitalet, que s'han jubilat al llarg d'aquest últim curs. Durant l'acte de reconeixement als docents.

Aquest any a més a més, ha coincidit amb el Dia Internacional del Docent, visionant un vídeo amb el recull de diferents intervencions de la comunitat educativa.

Al finalitzar l'acte hem comptat un any més, amb la participació de l'alumnat de l'EMMCA.

En aquesta edició, degut a les mesures de prevenció i seguretat pel Covid-19, s'ha modificat el format habitual de l'acte institucional d'inici de curs, oferint la possibilitat de seguir tot l'acte a través de la pàgina de facebook de l'Ajuntament de L'Hospitalet: https://www.facebook.com/LHAjuntament/

 

 

 

https://youtu.be/i6cGUYVF1WM
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400