Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

21/10/2019
Salut

Nova temporada de Fit Games L’H, el programa de promoció de la salut i l’exercici físic entre els adolescents  

Promociona l’activitat física entre els alumnes de 4t d’ESO de L’H amb reptes d’exercicis dinamitzats a través de les xarxes socials. Hi participa un miler de joves de dotze centres escolar.  Enguany s’incorpora al programa una lliga de valors
Veure imatge de  Nova temporada de Fit Games L’H, el programa de promoció de la salut i l’exercici físic entre els adolescents   (nova finestra)
Avui, 21 d’octubre, arrenca la temporada de Fit Games L’H 2019-2020, el programa que al llarg del curs promociona l’activitat física entre el miler d’alumnes de 4t d’ESO en un total de 34 classes, als dotze instituts de la ciutat. El programa, impulsat pel servei municipal de salut, difon hàbits saludables a través de jocs i reptes i informació saludable a través de les xarxes, alhora que promociona una alternativa d’oci saludable.

Com en la darrera edició, l’alumnat s’enfrontarà a cinc reptes físics individuals i un de cooperatiu. A més, cada dues setmanes també podrà participar en els reptes on line que el Servei de Salut proposa a traves de l’Instagram del programa.

Una de les novetats d’aquest any és la incorporació de la lliga dels valors, un nou premi per a l’institut que més respecti valors com la companyonia, la solidaritat, el respecte o la puntualitat. El programa finalitzarà el mes de maig amb una trobada de tots els centres participants. El repte final serà una prova força exigent d’uns 2 minuts de durada, amb la qual es decidiran els campions i les campiones d’aquesta edició. Després, tots els alumnes, prop d’un miler, faran una prova de treball cooperatiu i un activitat dirigida al ritme de la música, abans de l’entrega de premis.

Des de l’inici del curs, el mes de setembre, s’ha realitzat la fase d’informació del programa als instituts i avui, dilluns, començarà la nova temporada amb l’inici dels reptes. Fins a l’abril, tots els alumnes practicaran exercicis físics d’intensitat mitjana-alta als instituts, supervisats pel Servei de Salut amb reptes dintre i fora de l’horari lectiu, a l’assignatura d’educació física. La temporada es divideix en tres etapes amb dos reptes cadascuna: octubre-desembre, gener-febrer i març-abril.

Últimes notícies

Veure imatge de Es reforça la neteja viària (nova finestra)
Veure imatge de La línia 900 per a autònoms i empreses dona resposta a 136 consultes en la primera setmana de funcionament (nova finestra)
Veure imatge de L'Ajuntament recull un lot d'equips de protecció individual que distribuirà entre personal municipal, residències i farmàcies (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400