Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

24/01/2020

Visita als horts eco-socials de Creu Roja a Can Buxeres

75 parcel·les a disposició de col·lectius en situació de vulnerabilitat o risc social.
Veure imatge de Visita als horts eco-socials de Creu Roja a Can Buxeres (nova finestra)
L’alcaldessa Núria Marín i el president estatal de Creu Roja, Javier Senent, han visitat avui els horts eco-socials que la Creu Roja gestiona al parc de Can Buxeres des de fa sis anys i que ha estat una experiència pionera a Catalunya.

A la visita també han participat el president de Creu Roja Catalunya, Josep Quitet; la presidenta de Creu Roja L’Hospitalet, Dolores Ruiz, i el tinent d’alcalde d’Equitats i Drets Socials, Jesús Husillos.

El projecte d’horts eco-socials ofereix una millor qualitat de vida a persones amb dificultats, que combina les funcions productives associades a l’autoconsum amb finalitats socials, terapèutiques, educatives i ambientals. Es tracta de 75 parcel·les de 35 m2, a disposició de col·lectius en situació de vulnerabilitat i/o risc social.

La Creu Roja de L’H és tot un referent a la ciutat pel seu treball envers els col·lectius més desafavorits i per la difusió de valors com la solidaritat.
  •  

Últimes notícies

Veure imatge de Instal·lada una placa commemorativa a Dani Infante en la parada d’autobús de l’Hospital Duran i Reynals (nova finestra)
Veure imatge de La multiculturalitat i la diversitat centren les Jornades Formatives per a Consellersi Conselleres Escolars (nova finestra)
Veure imatge de L'alcaldessa assisteix a la Tech Spirit Barcelona  (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet incrementa un 8% la recollida selectiva de residus  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400