Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

24/01/2020

Les escoles Pau Sans i Pau Casals visiten l'exposició "Teixint identitats" en el marc del projecte Tàndem

Teixint Escola amb el Centre d'Art Tecla Sala
Veure imatge de Les escoles Pau Sans i Pau Casals visiten l'exposició "Teixint identitats" en el marc del projecte Tàndem (nova finestra)
Aquest dimecres, 22 de gener, la comunitat educativa i en especial les  famílies de les escoles Pau Casals i Pau Sans van gaudir d'una tarda d'"Art", al Centre d’Art Tecla Sala.

Les activitats proposades, en el marc del programa Tàndem que totes dues escoles estan realitzant amb el Centre d'Art, va consistir en la visita a l'exposició "Teixint identitats", i la participació en tallers relacionats al voltant de l'art i les possibilitats del tèxtil adreçats a grans i petits.

Durant la visita, tant les famílies com els nens i les nenes de l'escola Pau Sans van poder trobar els seus deures de Nadal, "Aquest Nadal cosir serà el millor regal, 2020" convertits en una obra col·lectiva (Patchwork) que va estar exposada al Centre d'Art.


FEM TÀNDEM L'H és un projecte de singularització de les escoles públiques de L'Hospitalet mitjançant un element d'excel·lència del camp de les arts, la cultura i les ciències. Vol desenvolupar la funció educativa de la cultura enfortint els vincles i la col·laboració dels equipaments culturals amb les escoles públiques de L'Hospitalet.

Últimes notícies

Veure imatge de Trobat un refugi de la Guerra Civil durant les obres de construcció de l’Escola Ernest Lluch, a la Torrassa (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet convocarà al setembre 25 noves places d’agents de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
Veure imatge de L'Hospitalet compta des d'avui amb 38 nous agents de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
Veure imatge de Ajuntament i agents econòmics i socials redacten el nou Pacte local per l’ocupació 2020-2023 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400