Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

24/01/2020

Les escoles Pau Sans i Pau Casals visiten l'exposició "Teixint identitats" en el marc del projecte Tàndem

Teixint Escola amb el Centre d'Art Tecla Sala
Veure imatge de Les escoles Pau Sans i Pau Casals visiten l'exposició "Teixint identitats" en el marc del projecte Tàndem (nova finestra)
Aquest dimecres, 22 de gener, la comunitat educativa i en especial les  famílies de les escoles Pau Casals i Pau Sans van gaudir d'una tarda d'"Art", al Centre d’Art Tecla Sala.

Les activitats proposades, en el marc del programa Tàndem que totes dues escoles estan realitzant amb el Centre d'Art, va consistir en la visita a l'exposició "Teixint identitats", i la participació en tallers relacionats al voltant de l'art i les possibilitats del tèxtil adreçats a grans i petits.

Durant la visita, tant les famílies com els nens i les nenes de l'escola Pau Sans van poder trobar els seus deures de Nadal, "Aquest Nadal cosir serà el millor regal, 2020" convertits en una obra col·lectiva (Patchwork) que va estar exposada al Centre d'Art.


FEM TÀNDEM L'H és un projecte de singularització de les escoles públiques de L'Hospitalet mitjançant un element d'excel·lència del camp de les arts, la cultura i les ciències. Vol desenvolupar la funció educativa de la cultura enfortint els vincles i la col·laboració dels equipaments culturals amb les escoles públiques de L'Hospitalet.

Últimes notícies

Veure imatge de L’Hospitalet treu l’activitat física als parcs de la ciutat (nova finestra)
Veure imatge de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra incrementen els operatius conjunts de vigilància  (nova finestra)
Veure imatge de Finalitzen els cursos de PFI del Centre de Formació d’Hostaleria (nova finestra)
Veure imatge de El Centre Cultural Santa Eulàlia acull els dies 9, 16 i 23 de juliol unes jornades de donació de sang (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400