Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

10/09/2019

Trobada amb el Servei de Consergeria dels centres públics d'educació infantil, educació primària i educació especial

Veure imatge de  Trobada amb el Servei de Consergeria dels centres públics d'educació infantil, educació primària i educació especial (nova finestra)
Avui, dimarts, 10 de setembre, el tinent d'alcaldia d'educació, esports i joventut, Jaume Graells ha assistit a la reunió d'inici de curs del Servei de consergeria dels centres educatius públics de la ciutat, educació infantil, educació primària i educació especial.

Han assistit a la reunió els 59 conserges que forment part del servei municipal de consergeria. L'Ajuntament té l'obligatorietat, d'acord amb la normativa vigent, sobre la conservació, manteniment i vigilancia dels 35 edificis destinats a centres públics d'educació infantil, educació primària, i educació especial de la ciutat.

Durant la reunió s'ha fet balanç del funcionament del servei durant el curs 2018-2019, s'ha informat sobre les novetats en matèria d'educació d'aquest nou curs que començarà el proper 12 de setembre.

Últimes notícies

Veure imatge de La Generalitat reobre els CAP que va tancar a L’H per la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de Els mercats municipals amplien horari i, des d’avui, obren també els divendres a la tarda (nova finestra)
Veure imatge de L’artista Garbi KW, nou comissari d’art urbà de L’Hospitalet  (nova finestra)
Veure imatge de Reunió amb els hotelers de L’H per analitzar la situació arran de la crisi per la Covid-19 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400