Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
08/03/2021 12:40:00
8M - Dia Internacional de la Dona

Tallers de sensibilització, teatre i un menú gastronòmic inspirat en cuineres catalanes per celebrar el Dia de la Dona

Durant tota la setmana hi haurà activitats de sensibilització i reflexió per als participants en els programes de formació ocupacional

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, l’Ajuntament de L’Hospitalet, mitjançant l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, ha organitzat un seguit d’activitats de sensibilització i reflexió sobre la situació de les dones en el món del treball adreçades a les persones participants de diversos programes de formació ocupacional.

Durant la setmana del 8 al 12 de març s’ha programat una activitat teatral de sensibilització en perspectiva de gènere adreçada a l’alumnat dels programes PFI, cases d’ofici i InserDones. Al llarg d’aquesta setmana també tindrà lloc un taller de sensibilització en igualtat de gènere i mercat de treball adreçat a tècnics de l’Àrea.

Com cada any, els alumnes del Programa de formació i inserció (PFI) d’hostaleria oferiran al restaurant d’aplicació del Centre de Formació d’Hostaleria un menú gastronòmic inspirat en cuineres catalanes de renom com Carme Ruscalleda, Montse Estruch o Mey Hoffman.

Aquestes accions se sumen a les activitats programades per l’Ajuntament de L’Hospitalet desenvolupades sota el lema “Som essencials”, amb l’objectiu de promoure actuacions de sensibilització i reflexió sobre la dona en el món del treball amb la finalitat de conscienciar la ciutadania.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400