Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de S’obren cinc nous grups escolars per donar resposta a noves matriculacions  (nova finestra)
02/12/2022

S’obren cinc nous grups escolars per donar resposta a noves matriculacions 

La Taula Local de Planificació educativa del municipi ha acordat obrir a L’Hospitalet cinc nous grups d’educació infantil i primària per donar resposta a les noves matriculacions d’alumnes des que ha començat el curs. Durant la pandèmia, els registres de matrícula viva, la que es registra fora de les dates del procés, havien descendit notablement, però en els darrers mesos ha tornat a augmentar.

Amb aquests cinc nous grups, que ja s’han obert, s’evita que l’increment de la matrícula viva repercuteixi en la ràtio de les aules.

Els nous grups són els següents:

· Infantil 4, a l’Escola Pau Vila
· Infantil 5, a l’Escola Màrius Torres
· Segon de primària, a l’Escola Pau Casals
· Cinquè de primària, a l’Escola Ernest Lluch
· Sisè de primària, a l’Escola Pau Casals

La Taula Local de Planificació educativa de L’Hospitalet està formada per representats de l’Ajuntament i dels Serveis Territorials del Departament d’Educació, i que és l’òrgan refent a la programació de l’oferta educativa i del procediment d’admissió dels centres educatiu de cada municipi.

Actualment són 2087 alumnes, que s’han atès a l’oficina municipal d’escolarització (OME), i que han demanat plaça per ser escolaritzats en  centres educatius de L’Hospitalet una vegada finalitzat el termini ordinari del procés d’admissió als centres educatius pel curs 2022-2023 (són alumnes atesos a l’OME des del període del 29 d’abril a data d’avui).

El total d’alumnat matriculat a data actual als centres educatius de L’Hospitalet és de 20.381 alumnes de segon cicle d’educació infantil i primària, distribuïts en 833 grups a tota la ciutat, i 9.859 alumnes d’educació secundària obligatòria (ESO), amb un total de 344 grups.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400