Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de L’Ajuntament comença a distribuir la Guia dels centres educatius de L’Hospitalet (nova finestra)
13/02/2023

L’Ajuntament comença a distribuir la Guia dels centres educatius de L’Hospitalet

Es fa coincidint amb les jornades de portes obertes que organitzen els centres abans de l’inici de la preinscripció, el proper 6 de març

Amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta educativa a la ciutat, l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de l’Ajuntament de L’Hospitalet fa arribar a partir d’aquesta setmana la Guia dels centres educatius de L’Hospitalet. Curs 2023-2024 a les més de 5.000 famílies de la ciutat que tenen infants de tres anys i de dotze anys, és a dir, que inicien un nou cicle educatiu.

Aquesta guia —que recull, a més de l’oferta educativa de la ciutat, les característiques i els serveis de cada centre, el calendari de les jornades de portes obertes i la normativa i els documents de la preinscripció— també es pot consultar i descarregar en l'apartat educació de la web municipal.

Els centres educatius de la ciutat organitzen a partir dels pròxims dies les jornades de portes obertes per acollir i informar les famílies interessades a conèixer el seu projecte educatiu i les seves instal·lacions, abans que comenci el període de preinscripció per als ensenyaments obligatoris. Cada centre escull les dates en les quals obren les portes o realitzen sessions informatives adreçades a les famílies amb infants que el curs vinent s’han d’escolaritzar o que canvien d’etapa.

Amb aquestes jornades, els centres de primària, instituts escola i instituts donen a conèixer a les famílies el funcionament, les metodologies i els projectes que defineixen cada centre educatiu. Les famílies poden també contactar els equips docents i conèixer de primera mà la tasca que desenvolupen els centres educatius de la ciutat.

En l’enllaç Portes Obertes figuren les dates i els horaris establerts per cada centre per realitzar les jornades de portes obertes.

El termini de preinscripció per als ensenyaments obligatoris per al curs 2023-2024 serà del 6 al 20 de març a segon cicle d’infantil (3-6 anys) i primària (6-12 anys) i del 8 al 20 de març a l’ESO (12-16 anys). Pel que fa al batxillerat, el període anirà del 20 al 26 d’abril.

Pels cicles de formació de grau mitjà, inclosos els d’arts plàstiques i disseny, les sol·licituds s’han de presentar del 12 al 18 d’abril, l’alumnat amb continuïtat d’escolarització, i del 9 al 15 de maig, per a la resta de l’alumnat. Pel que fa als graus superiors, inclosos arts plàstiques i disseny, es farà del 26 d’abril a l’1 de  maig.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400