Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

17/12/2019

El paper de les famílies en l’educació sexual i responsable a l’adolescència

Veure imatge de  El paper de les famílies en l’educació sexual i responsable a l’adolescència (nova finestra)
En el marc del Programa d’Acompanyament Educatiu a les Famílies (PAEF), durant el passat curs 2018-2019, un Grup Impulsor de famílies de les escoles Ramon Muntaner, Bellvitge i Enric d’Ossó i l’institut Europa van portar a terme el projecte “L’amor i la sexualitat a l’educació”  al districte de Bellvitge-Gornal.

Es van realitzar dues sessions obertes a les famílies d’aquestes centres educatius amb l’objectiu d’abordar amb elles la temàtica sobre sexualitat i l’educació amb fills i filles de 10 a 16 anys, creant un espai compartit entre les diferents realitats, i basat en un treball previ amb el grup impulsor de les famílies.

Posteriorment, es va elaborar un fulletó-resum d’aquest treball de col•laboració, per a què pugui arribar a totes aquelles famílies interessades en el tema però que no vam poder assistir-hi a les sessions presencialment. Podeu trobar la publicació en el document adjunt.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  Reordenació de la cruïlla entre la carretera de Collblanc i la travessera de les Corts   (nova finestra)
Veure imatge de 	Núria Marín afirma que les paraules d’Isabel Díaz Ayuso són “frívoles” i mostren un “gran desconeixement” (nova finestra)
Veure imatge de  Millores de la pista del Poliesportiu de les Planes   (nova finestra)
Veure imatge de  Lola Herrera, José Sacristán i Lluís Homar pujaran a l’escenari del Teatre Joventut (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400