Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

14/11/2018
Smart City

El projecte Torre Barrina, finalista en els World Smart Cities Awards 2018 

Veure imatge de  El projecte Torre Barrina, finalista en els World Smart Cities Awards 2018  (nova finestra)
El projecte Torre Barrina. Experiències d’Innovació Social  ha resultat finalista dels World Smart Cities Awards 2018 en la seva categoria de Ciutats Inclusives i d’Intercanvi (Inclusive & Sharing Cities).

El premi en aquesta categoria d’Inclusive & Sharing Cities ha estat per a la ciutat de la Haia (Països Baixos). Juntament amb aquesta població, L’Hospitalet competia amb Puebla (Mèxic), Nova York (EUA), Joinville (Brasil) i Moscou (Rússia). El regidor d’Innovació Social, David Quirós, ha recollit el guardó com a finalista en un acte celebrat al recinte de la Fira a Granvia L’H, en el marc de la celebració de l’Smart City Expo World Congress (SCEWC).

Torre Barrina. Experiències d’Innovació Social  és el motor de la innovació a la ciutat, a més del centre municipal de creació multimèdia de L’Hospitalet. És un espai obert i inclusiu que promou i acompanya l’evolució de qualsevol projecte ciutadà que, mitjançant l’experimentació, la creativitat i la tecnologia, s’orienti a tenir més impacte social.
Sota la marca de L’H Smart & Social, l’Ajuntament de L’Hospitalet desenvolupa el seu model de ciutat intel•ligent, tot incorporant la innovació social, que implica que la ciutadania assumeixi el seu paper com a motor de la transformació social.

Els World Smart City Awards són un reconeixement a aquells projectes, idees i estratègies capdavanters que promouen a tot el món el desenvolupament urbà sostenible. En aquesta edició han participat un total de 473 propostes de 57 països en les set categories existents: City Award, Innovative Idea Award, Digital Transformation Award, Urban Environment Award, Mobility Award, Governance & Finances Award and Inclusive & Sharing Cities. 

Últimes notícies

Veure imatge de  Lliurament de diplomes EntreJoves (nova finestra)
Veure imatge de  Nova edició de la Cursa de les Empreses   (nova finestra)
Veure imatge de  El Centre de Dansa de Catalunya representa El Trencanous per a més de 1.500 escolars   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet afavoreix la biodiversitat en les zones enjardinades    (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400