Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

13/09/2019

Formació i Ocupació

La III Llançadora d'Ocupació de L'Hospitalet finalitza amb un 62% d'inserció laboral  

Impulsada per Fundació Santa Maria la Real, Fundació Telefónica i l'Ajuntament de L’Hospitalet

Veure imatge de  La III Llançadora d'Ocupació de L'Hospitalet finalitza amb un 62% d'inserció laboral   (nova finestra)
Després de cinc mesos oferint orientació laboral a una vintena de persones a l'atur, la III Llançadora d'Ocupació de L'Hospitalet conclou amb bons resultats ja que 13 dels 21 participants han trobat feina en diferents sectors.

La III Llançadora d'Ocupació de l'Hospitalet va començar a funcionar al març com una política publicoprivada en la lluita contra l'atur impulsada per Fundació Santa Maria la Real, Fundació Telefónica i l'Ajuntament de L’Hospitalet, comptant per a això amb el cofinançament del Fons Social Europeu a través del programa operatiu poises.

21 persones en situació d'atur, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys; amb diferents nivells d'estudis i trajectòries professionals, han participat en aquesta tercera llançadora.

Guiats per la seva tècnica, Mariana Reyna, han realitzat activitats per reactivar la cerca de treball. Han après a fer un pla de prospecció laboral, a modernitzar el seu currículum o actuar correctament en una entrevista o procés de selecció. Han conegut noves tècniques de comunicació, màrqueting i marca personal; i han organitzat un complet calendari de visites a empreses.

Bons resultats

Aquestes activitats han donat els seus fruits, ja que 13 participants han trobat feina per compte d'altri en diferents sectors: administració, comerç, hostaleria, indústria, logística, electricitat, informàtica o construcció, entre d'altres. Tot això, comporta un percentatge d'èxit del 61,9% en els cinc mesos de la llançadora.

La tècnica que ha coordinat la llançadora està satisfet amb els resultats assolits en els cinc mesos, no només per la taxa d'inserció, sinó especialment pel canvi d'actitud que han experimentat els participants. "Són persones molt diferents. Ara compten amb nous coneixements, tècniques i eines per seguir realitzant la seva prospecció laboral; ara tenen més confiança i seguretat per afrontar les entrevistes; més recursos i una xarxa de contactes més reforçada per aconseguir la seva oportunitat laboral ", afegeix.

Últimes notícies

Veure imatge de Mesures especials per fer front al rebrot de la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de L’alcaldessa, Núria Marín, alerta d’un rebrot de casos de Covid-19 als barris del nord de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de Adif avança en la tramitació dels projectes per a la integració del ferrocarril a L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400