Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

29/05/2019

L'Estadi Municipal de Futbol acull la setena edició del Campus Jordi Alba

El Campus s’adreça a nois i noies de 6 a 16 anys, i es farà de l’1 al 26 de juliol a l’Estadi Municipal de Futbol de la Feixa Llarga. Totes les edicions del Campus s’han fet en aquesta instal•lació, tret de l’any passat, quan es va traslladar al Camp Municipal de Futbol de Santa Eulàlia, a causa de les obres de millora que es van fer a l’Estadi.

El campus es va iniciar el 2013 a L’Hospitalet, la ciutat del naixement personal i esportiu del jugador. El Campus Jordi Alba planteja un doble objectiu: d’una banda, que Jordi Alba considera principals, i que es poden aplicar a altres aspectes de la vida, com el treball en equip, la humilitat, el fair play i la capacitat de no rendir-se mai. 
 

Últimes notícies

Veure imatge de El Ple aprova l’ampliació de Fira (nova finestra)
Veure imatge de Pau Solanilla presenta a Torre Barrina el llibre La república de la reputación: economía, poder y emociones (nova finestra)
Veure imatge de Instal·lada una placa commemorativa a Dani Infante en la parada d’autobús de l’Hospital Duran i Reynals (nova finestra)
Veure imatge de La multiculturalitat i la diversitat centren les Jornades Formatives per a Consellersi Conselleres Escolars (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400