Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Prop de 1.000 persones es presenten a les proves per accedir a la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet (nova finestra)
25/09/2021 10:00:00
Seguretat i convivència

Prop de 1.000 persones es presenten a les proves per accedir a la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet

Aquest és el quart any consecutiu que l’Ajuntament convoca un concurs públic per augmentar i rejovenir la plantilla de la Guàrdia Urbana, amb un centenar de noves incorporacions des de 2018

Prop de 1.000 persones han optat  a les 20 places d’agents de la Guàrdia Urbana que ha convocat l’Ajuntament de L’Hospitalet amb l’objectiu de garantir i millorar la prestació d’un bon servei a la ciutat, així com rejovenir la plantilla.

Aquest matí han tingut lloc, al recinte de La Farga, les proves de selecció per a les noves 20 places d’agent de la policia local, a les quals s’han presentat prop de 1.000 aspirants, dels quals el 33,25% són dones i el 66,75% són homes.

Com ja es va fer l’any passat per primera vegada, en aquesta convocatòria el 40% de les places del concurs públic s’ha reservat per a dones, amb l’objectiu d’incrementar la presència femenina i fomentar la igualtat al cos de la policia local. Aquesta mesura es fa en aplicació d’una disposició addicional introduïda a la Llei de les policies locals, i sempre seguint els criteris establerts en la normativa.

Els nous agents s’incorporaran a la plantilla del cos de policia local després de realitzar un curs a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

La convocatòria estava oberta a persones de més de 18 anys que no superessin l’edat establerta per a la jubilació forçosa, amb nacionalitat espanyola i que complissin els requisits establerts a les bases de la convocatòria, que es va publicar a l’agost.

Aquest és el quart any consecutiu que l’Ajuntament convoca concurs públic per incrementar la plantilla de la policia municipal, a la qual s’han incorporat des de 2018 un centenar d’agents nous.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400