Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

19/05/2020 12:15:00
Serveis funeraris

Es repren la vetlla al Tanatori Granvia i s’amplia l’assistència al Cementiri

Es reforça la neteja i la desinfecció dels edificis, entre altres mesures.
Veure imatge de Es repren la vetlla al Tanatori Granvia i s’amplia l’assistència al Cementiri (nova finestra)

Amb l’entrada en vigor de les noves mesures d’alleujament de la fase 0 del confinament per la Covid-19, el Tanatori Granvia ha reprès els serveis de vetlla i ha implantat un seguit de normes de seguretat a les seves instal·lacions.

Així, es limita la presència a un màxim de deu persones simultàniament a les sales de vetlla, se n’evita l’ocupació de sales contigües, es posen a disposició de les famílies mascaretes —que són d’ús obligatori a tot el recinte— i es redueix a un terç l’aforament de l’oratori.

El Tanatori ha instal·lat plafons informatius a tot el recinte indicant les mesures de protecció de la salut (higiene de mans, distància de seguretat, aforaments...) i senyalitzacions a terra. S’hi organitzen les entrades i sortides de les instal·lacions per evitar aglomeracions, i es posen a disposició de famílies i visitants gels hidroalcohòlics. També, es reforça la neteja i la desinfecció dels edificis, entre altres mesures.

Pel que fa al Cementiri Municipal, s’hi amplia l’entrada a deu persones als serveis funeraris, amb ús obligatori de mascaretes.

També, a partir del mes de juny, el Cementiri amplia el servei de columbaris, amb 170 espais nous per dipositar-hi les urnes funeràries. L’ampliació del servei permetrà atendre més sol·licituds —els 80 columbaris actuals ja estan ocupats— i donar resposta a part de les necessitats creades a causa de la pandèmia de la Covid-19.


 

Últimes notícies

Veure imatge de Avui se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient (nova finestra)
Veure imatge de Sis carrers seran espais de vianants durant aquest cap de setmana (nova finestra)
Veure imatge de Mostra Virtual de Teatre Aficionat (nova finestra)
Veure imatge de Ajuntament i restauradors treballen per impulsar la reactivació del sector (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400