Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

06/03/2019

L’OMS reconeix l’Ajuntament per la seva contribució a la Xarxa Europea de Ciutats Saludables

Veure imatge de Xarxa europea ciutats saludables (nova finestra)
L’Organització Mundial de la Salut (OMS) World Health Organization (WHO) ha fet arribar a l’Ajuntament de L'Hospitalet el seu agraïment pel compromís del municipi amb la Xarxa Europea de Ciutats Saludables i la seva felicitació pels èxits aconseguits en aquest marc en l’etapa 2014-2018. També han rebut aquest reconeixement la resta dels ens locals que integren la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables, que agrupen prop de 20 milions d’habitants.

Durant el període 2014-2018 (anomenat Fase VI), la Xarxa Europea de #Ciutats #Saludables s’ha centrat a implementar un marc polític europeu que reconeix el lideratge dels governs locals en el desenvolupament  de la salut, l’estratègia “Salut 2020. En aquests quatre anys, l’Ajuntament ha treballat activament en dos objectius estratègics d’aquesta fase: la millora de la salut de tothom i la reducció de les desigualtats i la potenciació de la governança participativa en aquest àmbit.

La fase següent (2019-2024) se centrarà a donar suport a la implementació de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides per al Desenvolupament Sostenible i a abordar tres objectius principals: fomentar la salut i  el benestar i  reduir les desigualtats en matèria de salut; recolzar la implementació de les prioritats estratègiques de l’OMS, i treballar en xarxa.

La Xarxa Europea de Ciutats Saludables de l’OMS està formada per més de 90 ciutats de 30 països. Tant aquesta xarxa com la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables van celebrar el 2018 el seu  30è aniversari, tres dècades de treball impulsant una plataforma de treball col·lectiu dels municipis per millorar la #salut de la ciutadania, una tasca que ha rebut reconeixements internacionals.

#SalutLH

Últimes notícies

Veure imatge de L’edifici B de l’Ajuntament és objecte d’un projecte integral de rehabilitació energètica  (nova finestra)
Veure imatge de Es reprèn el servei de lloguer de vehicles verds compartits d’Ubeeqo (nova finestra)
Veure imatge de “Home Sweet Home”, l’exposició anual del TPK, testimonia la vivència del confinament per part dels artistes (nova finestra)
Veure imatge de Torre Barrina obre avui les instal·lacions  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400