Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

17/11/2017

Prop de 180 pares i mares participen a la tercera edició dels tallers de criança i educació positiva 

Veure imatge de  Prop de 180 pares i mares participen a la tercera edició dels tallers de criança i educació positiva  (nova finestra)
Els  tallers de criança i educació positiva i hàbits saludables, organitzats per la Regidoria d’Educació i que arriben a la seva tercera edició, busquen que les famílies comparteixin experiències per fomentar l’aprenentatge mutu i en positiu.

Els tallers tenen una molt bona acollida i, en aquesta ocasió, s’han augmentat fins a cinc els cursos que es realitzen de forma simultània

La tercera edició dels tallers de criança i educació positiva i hàbits saludables organitzats per l’Ajuntament de L’Hospitalet continuen amb una bona acollida. Aquests tallers estan destinats a acompanyar els pares i les mares amb infants de 0 a 16 anys. La seva intenció no és tant donar pautes d’educació, sinó promoure l’intercanvi d’experiències entre els progenitors per poder pensar l’educació en positiu, a fi de fomentar la cohesió entre els pares i mares per crear grups estables i autogestionats que mantinguin la seva activitat després que finalitzin els tallers.

És el tercer any que es realitzen aquests cursos i, prova de la seva bona acollida, és que ja són cinc els grups que continuen actius amb el suport del PAEF (Programa d’Acompanyament Educatiu a les Famílies) i la Xarxa de Criança i Educació. En aquesta ocasió hi participen uns 180 pares i mares, un centenar de manera presencial i la resta online.

Les qüestions que es tracten són variades: es parla des de l’organització del temps fins a qüestions de sexualitat. Les sessions són setmanals, duren una hora i mitja i es realitzen a cinc districtes de la ciutat. Tot i que aquesta edició finalitza a finals de novembre, es preveu que la primavera del 2018 es realitzin nous tallers.
 

Últimes notícies

Veure imatge de L’edifici B de l’Ajuntament és objecte d’un projecte integral de rehabilitació energètica  (nova finestra)
Veure imatge de Es reprèn el servei de lloguer de vehicles verds compartits d’Ubeeqo (nova finestra)
Veure imatge de “Home Sweet Home”, l’exposició anual del TPK, testimonia la vivència del confinament per part dels artistes (nova finestra)
Veure imatge de Torre Barrina obre avui les instal·lacions  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400