Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de El Teatre Joventut i l’Auditori Barradas aixequen el teló de la nova temporada (nova finestra)
17/09/2021 10:45:00
Cultura

El Teatre Joventut i l’Auditori Barradas aixequen el teló de la nova temporada

El Festival Acròbates, de música i poesia, ocupa una bona part de la programació 

Comença la temporada de tardor del Teatre Joventut i l’Auditori Barradas d’arts escèniques i música, encara marcada per la limitació d’aforament. Els dos equipaments presenten un ampli ventall de propostes amb l’objectiu d’arribar a tot tipus de públic.

El Teatre Joventut obre temporada el 19 de setembre amb un espectacle de dansa a càrrec de la bailaora Ana Morales. L’espectacle En la cuerda floja forma part del festival L’Herència, una proposta de flamenc que es desenvolupa en espais patrimonials de la ciutat.

La primera proposta teatral arriba el 8 d’octubre amb 53 diumenges, obra dirigida per Cesc Gay i amb Pere Arquillué en un dels papers principals. Torna Kràmpack, un dels grans èxits de l’escena catalana, i l’aposta segura que representa El Brujo amb El Lazarillo de Tormes, un dels clàssics de la literatura espanyola que comptarà amb una sessió matinal adreçada als instituts de la ciutat. També hi haurà poesia clàssica de la mà d’Emilio Gutiérrez Caba amb les Coplas del alma i el teatre documental de 23 F, anatomia d’un instant. 

El Teatre Joventut acollirà també el show de l’artista Rodrigo Cuevas, amb l’espectacle Trópico de Covadonga, basat en les cançons del seu aclamat àlbum Manual del cortejo.

L’Auditori Barradas aposta per la música i per una programació familiar amb propostes més arriscades que aborden qüestions socials. És el cas de Sopa de pedres, l’espectacle que obre temporada el 2 d’octubre, que tracta sobre la guerra i l’exili a través dels ulls d’una nena.

El Festival Acròbates, de música i poesia, ocupa una bona part de la programació amb espectacles com Te quiero, Benedetti, un recital homenatge al poeta uruguaià en la veu d’Alberto San Juan, o Ves per on, pensat per acostar la poesia als més petits. 

També hi haurà presentacions de discos, per part d’O Val das Mouras, amb Bruixes i poetes, i Las Migas, amb Empatia.
Com cada any, a més, hi haurà els concerts dels festivals Django i Boogie Woogie Jubilée, i per celebrar el Nadal, l’actuació del cor New Gospel amb un repertori que inclourà peces nadalenques.

Podeu consultar les programacions a  http://www.teatrejoventut.cat/ i http://www.auditoribarradas.cat/inici.aspx?id=1

    

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400