Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

12/12/2019

L'Escola de famílies de l'Institut Bisbe Berenguer es posa en marxa

Com a espai obert de reflexió i per compartir experiències entre les famílies
Veure imatge de  L'Escola de famílies de l'Institut Bisbe Berenguer es posa en marxa (nova finestra)
El passat 19 de novembre es va posar en marxa l'Escola de Famílies de l'Institut Bisbe Berenguer, després d'una primera trobada el passat mes d'octubre del Grup Impulsor.

Una Escola de Famílies és un espai obert de trobada i reflexió, un lloc per compartir experiències sobre l'educació dels fills i filles.

Aquesta primera sessió, amb un èxit rotund per l'assistència de famílies interessades i pel desenvolupament de l'activitat, va comptar amb la participació de Joana Gallardo, professora de filosofia retirada.

Durant la trobada es va reflexionar sobre l'AUTOESTIMA, i com des de l'àmbit familiar es pot ajudar a desenvolupar entre els i les adolescents. Es van compartir mirades, models d'acompanyament i estratègies per aplicar a casa amb els fills i les filles.

S'han programat 4 sessions més al llarg de tot el curs, sent la propera sessió el dilluns 20 de gener  a les 18,30h-, que tindrà com a tema central les diferents maneres de fer dels i de les ADOLESCENTS. Entre elles, el perfeccionista, l’ajudador, el guanyador, el romàntic, l’observador, l’interrogador, l’aventurer, l’assertiu i el pacificador.
 
Podeu consultar la resta de sessions programades a la web de l'Institut Bisbe Berenguer:  Escola de Famílies

 

Últimes notícies

Veure imatge de Canvis a l’Assistència Sanitària (nova finestra)
Veure imatge de L'Hospitalet se suma a l'Hora del Planeta (nova finestra)
Veure imatge de Distribució massiva de cartells que recorden els telèfons d’ajuda en cas de violència masclista (nova finestra)
Veure imatge de 206 donacions de sang en els tres dies de campanya a L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400