Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

28/11/2018
Amb l'objectiu de combinar treball i esport, la prova fomenta els valors de l'esport, potencia el treball en equip i promou hàbits de vida saludable.

Torna la  Cursa de les Empreses a L’Hospitalet el pròxim 16 de desembre

Més enllà d'aquestes tres modalitats, aquells que vulguin anar un pas més enllà podran participar en individual executiu. Una oportunitat de completar els 10 km de manera individual, però vestit complet amb roba d’oficina i sabatilles!

Com a punt diferencial, la cursa compta amb un circuit diferent que discorre per les grans avingudes del barri de negocis de L’Hospitalet. A més, la prova té 3 km indoor per les instal•lacions de Fira Barcelona.

Un recorregut totalment pla on les empreses podran gaudir d'una jornada en què fomentar la vida activa i reforçar els vincles amb els companys de la feina.

Més informació: www.cursadelesempreses.com
 

Últimes notícies

Veure imatge de  Reordenació de la cruïlla entre la carretera de Collblanc i la travessera de les Corts   (nova finestra)
Veure imatge de 	Núria Marín afirma que les paraules d’Isabel Díaz Ayuso són “frívoles” i mostren un “gran desconeixement” (nova finestra)
Veure imatge de  Millores de la pista del Poliesportiu de les Planes   (nova finestra)
Veure imatge de  Lola Herrera, José Sacristán i Lluís Homar pujaran a l’escenari del Teatre Joventut (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400