Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

28/11/2018
Amb l'objectiu de combinar treball i esport, la prova fomenta els valors de l'esport, potencia el treball en equip i promou hàbits de vida saludable.

Torna la  Cursa de les Empreses a L’Hospitalet el pròxim 16 de desembre

Més enllà d'aquestes tres modalitats, aquells que vulguin anar un pas més enllà podran participar en individual executiu. Una oportunitat de completar els 10 km de manera individual, però vestit complet amb roba d’oficina i sabatilles!

Com a punt diferencial, la cursa compta amb un circuit diferent que discorre per les grans avingudes del barri de negocis de L’Hospitalet. A més, la prova té 3 km indoor per les instal•lacions de Fira Barcelona.

Un recorregut totalment pla on les empreses podran gaudir d'una jornada en què fomentar la vida activa i reforçar els vincles amb els companys de la feina.

Més informació: www.cursadelesempreses.com
 

Últimes notícies

Veure imatge de  Mercè Olivares, nova presidenta del Consell de Síndics de L'H, presenta a l'alcaldessa Marín la nova junta i els projectes de futur (nova finestra)
Veure imatge de  Nova temporada de Fit Games L’H, el programa de promoció de la salut i l’exercici físic entre els adolescents   (nova finestra)
Veure imatge de  David Monthiel rep el Premi L’H Confidencial (nova finestra)
Veure imatge de  Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400