Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

28/11/2018
Amb l'objectiu de combinar treball i esport, la prova fomenta els valors de l'esport, potencia el treball en equip i promou hàbits de vida saludable.

Torna la  Cursa de les Empreses a L’Hospitalet el pròxim 16 de desembre

Més enllà d'aquestes tres modalitats, aquells que vulguin anar un pas més enllà podran participar en individual executiu. Una oportunitat de completar els 10 km de manera individual, però vestit complet amb roba d’oficina i sabatilles!

Com a punt diferencial, la cursa compta amb un circuit diferent que discorre per les grans avingudes del barri de negocis de L’Hospitalet. A més, la prova té 3 km indoor per les instal•lacions de Fira Barcelona.

Un recorregut totalment pla on les empreses podran gaudir d'una jornada en què fomentar la vida activa i reforçar els vincles amb els companys de la feina.

Més informació: www.cursadelesempreses.com
 

Últimes notícies

Veure imatge de  Reunió de la Junta Local de Seguretat de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Obertes les inscripcions per als projectes L’H>Play i Escola de bàrmans (nova finestra)
Veure imatge de  Més de 200 alumnes d’instituts de L'H assisteixen a l’acte central del programa #LHMobileTech,  (nova finestra)
Veure imatge de  Tres estudis independents de la Games Camp L’H, a Gornal Activa, seleccionats per a Games Camp PlayStation Talents 2019 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400